about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

مایکروسافت قابلیت «reply-all» را منسوخ می‌کند

مایکروسافت قابلیتی را به ایمیل خود افزوده تا از قابلیت reply-all برای بیش از ۵ هزار دریافت‌کننده جلوگیری کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از تلگراف، به‌زودی قابلیت reply-all منسوخ می‌شود. تعدادی زیادی از کارمندان به‌طور اشتباهی یک ایمیل را به تمام همکاران خود ارسال می‌کنند و این امر زنجیره‌ای از انبوه ایمیل‌ها را به وجود می‌آورد که اینباکس فرد را پر می‌کنند.

در همین راستا نرم‌افزار ایمیل مایکروسافت به کاربر هشدار می‌دهد تا چنین اشتباهی را انجام ندهد و اجازه نمی‌دهد رشته ایمیل‌ها به افراد ارسال شود.

سال گذشته ویژگی «Reply All Storm Protection» اعلام و هفته گذشته به نرم‌افزار Office ۳۶۵ افزوده شد. این ویژگی برای ردیابی رشته ایمیل‌هایی با بیش از ۵ هزار دریافت‌کننده ساخته‌شده است. در این حالت فرد reply all را در یک ساعت حداقل ۱۰ بار تکرار می‌کند.

در صورت ارسال ایمیلی برای بیش از ۵ هزار دریافت‌کننده ، قابلیت reply برای رشته ایمیل مذکور به مدت ۴ ساعت مسدود می‌شود. به گفته مایکروسافت این ویژگی علاوه بر جلوگیری از پر شدن اینباکس افراد، مزایای دیگری نیز دارد. ایمیل‌های Reply-all به اختلال در کسب‌وکار منجر می‌شود و در برخی موارد حتی ایمیل شرکت را برای مدتی دچار مشکل می‌کند.

در حال حاضر نمی‌توان تعداد دریافت‌کنندگان رشته ایمیل را مشخص کرد اما مایکروسافت در نظر دارد چنین ویژگی را در آینده ارائه کند.

منبع:

تازه ترین ها
میزبانی
1405/06/23 - 13:39- هوش مصنوعي

میزبانی شاه چارلز از مدیران هوش مصنوعی

شاه چارلز از مدیران هوش مصنوعی هم‌زمان با افزایش نگرانی‌ها درباره تهدیدهای احتمالی میزبانی خواهد کرد.

رونمایی
1405/06/23 - 13:06- هوش مصنوعي

رونمایی از ابزارهای جدید حکمرانی هوش مصنوعی توسط یونسکو

یونسکو ابزارهای جدید حکمرانی هوش مصنوعی را در ریاض رونمایی می‌کند.

توقیف
1405/06/23 - 12:48- آمریکا

توقیف مزرعه استخراج رمزارز متعلق به کارتل مکزیکی

مزرعه استخراج رمزارز متعلق به کارتل مکزیکی در مناطق کوهستانی توقیف شد.