about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مایکروسافت که در دو سال گذشته حملات سایبری و آسیب‌پذیری‌های متعددی را تجربه کرده برای ارتقای بیشتر امنیت Cloud و سرویس‌های خود در صدد سرمایه‌گذاری در این زمینه است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از خبرگزاری بلومبرگ، مایکروسافت در نظر دارد که شرکت امنیت سایبری Mandiant را خریداری کند. مایکروسافت که در دو سال گذشته حملات سایبری و آسیب‌پذیری‌های متعددی را تجربه کرده برای ارتقای بیشتر امنیت Cloud و سرویس‌های خود در صدد سرمایه‌گذاری در این زمینه است. این شرکت همچنین اعلام کرد که در دهه‌ی جاری، نزدیک به 20 میلیارد دلار در بخش امنیت سایبری سرمایه‌گذاری می‌کند.

افراد مطلع که نخواستند نامشان فاش شود اعلام کردند که مذاکرات ممکن است به پیشنهاد نهایی برای خرید منتهی نشود. هر دو شرکت مندیانت و مایکروسافت از اظهار نظر در این مورد خودداری کردند. اخیرا سهام Mandiant هجده درصد در بورس نیویورک افزایش یافت و ارزش بازار آن را به رقم 4.3 میلیارد دلار رسید.

اضافه شدن این کمپانی دفاع سایبری به غول نرم‌افزاری جهان قابلیت‌های مایکروسافت را در این زمینه افزایش خواهد داد. سال گذشته مایکروسافت دو شرکت کوچک‌تر با همین تخصص را خریداری کرد و ماه گذشته اعلام کرد که 15 میلیارد دلار از فروش نرم‌افزار‌های امنیتی در سال 2021 بدست آورده است. رقمی که رشد 45 درصدی نسبت به سال قبل از آن را نشان می‌دهد.

مایکروسافت اخیرا Charlie Bell مدیر سابق بخش آمازون کلاد را مسئول بخش امنیتی خود کرد و اعلام کرد که او رهبری 3500 نفر که از کارمندان این شرکت که در بخش‌های گسترده‌ی حفاظتی (از امنیت چیپست‌ها تا کلاد) کار می‌کنند را بر عهده گرفته است.

مندیانت در سال 2004 توسط Kevin Mandia یک عضو سابق نیروی هوایی آمریکا تاسیس شد و در سال 2013 توسط شرکت FireEye خریداری شد. این دو شرکت نزدیک به هشت سال با یکدیگر کار می‌کردند و ادغام شده بودند. نهایتا در ژوئن 2021، FireEye با 1300 کارمند و مبلغ 1.2 میلیارد دلار به Symphony Technology Group فروخته شد.

تخصص اصلی شرکت امنیت سایبری Mandiant پاسخ به رخنه‌های امنیتی، دفاع سایبری و شکار مهاجمین در شبکه‌ها و کامپیوتر‌ها است. لازم به ذکر است که هک گسترده‌ی SolarWinds توسط مندیانت و فایرآی کشف شد. این کمپانی همچنین در شناسایی و پاسخ به هکر‌های دولتی کره شمالی که در سال 2014 شرکت Sony Pictures را هک کردند دخیل بوده‌ است.

مایکروسافت در دسامبر 2021 گزارشی در خصوص فعالیت‌های اخیر مهاجمین سولار ویندز، NOBELIUM منتشر کرد و در آن به بررسی خرابکاری‌ها و تاکتیک‌های این مجرمین سایبری پرداخت. مایکروسافت در گزارش خود اظهار کرد که این گروه، احتمالا به روسیه و دولت آن کشور متصل است.

تازه ترین ها
ادعای
1403/12/07 - 07:22- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.