about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

در‌حال‌حاضر، مایکروسافت از PHP در ویندوز پشتیبانی می‌کند؛ با‌این‌حال، اطلاعیه‌ای جدید نشان می‌دهد این شرکت در آینده به ‌پشتیبانی از PHP خاتمه خواهد داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ مایکروسافت به ‌تازگی اطلاعیه‌ای روی وب‌ سایت خود قرار داده و اعلام کرده است می‌خواهد به ‌پشتیبانی از زبان برنامه ‌نویسی پی اچ ‌پی (PHP) در سیستم‌عامل ویندوز خاتمه دهد. از سال‌ها پیش، اهالی ردموند پشتیبانی از PHP را آغاز کرده بودند. درواقع، آغاز پشتیبانی از این زبان برنامه‌نویسی به ویندوز ویستا برمی‌گردد.
درحال‌حاضر، مایکروسافت از PHP 7.3 و PHP 7.4 پشتیبانی می‌کند و در مسیر توسعه‌ی آن‌ها هم‌قدم برمی‌دارد و نیز تلاش کرده است PHP 7.2 را ازلحاظ امنیتی برای ویندوز بهبود بخشد و در آینده‌ای نزدیک، PHP 8.0 رسماً در دسترس قرار می‌گیرد. مایکروسافت می‌گوید با انتشار PHP 8.0، رسماً به ‌پشتیبانی از این زبان برنامه‌نویسی در ویندوز خاتمه خواهد داد. 
دیل هرت، مدیر پروژه‌ی زبان PHP در مایکروسافت، در اطلاعیه‌ی جدید این شرکت می‌گوید:
طبق برنامه‌ی خود، سعی می‌کنیم از هر نسخه‌ی PHP دو سال به‌منظور رفع باگ‌ها پشتیبانی کنیم. پس‌ازاین زمان، یک سال دیگر نیز برای رفع مشکلات امنیتی از نسخه‌ی مدنظر خود پشتیبانی خواهیم کرد. این یعنی پشتیبانی از PHP 7.2 نوامبر ۲۰۲۰ (آبان و آذر ۱۳۹۹) به اتمام می‌رسد. به‌علاوه در نوامبر، زبان PHP 7.3 را فقط وارد حالت رفع مشکلات امنیتی می‌کنیم. یک سال دیگر تا پایان مدت رفع باگ‌های PHP 7.4 باقی‌مانده است. پس‌ازاین یک سال، یک سال دیگر نیز از این زبان برای رفع مشکلات امنیتی پشتیبانی می‌کنیم. ما خود را به ادامه‌ی توسعه و ساخت نسخه‌های 7.2 و 7.3 و 7.4 PHP برای ویندوز متعهد می‌دانیم؛ البته فقط تا زمانی که این نسخه‌ها رسماً پشتیبانی شوند. همچنین، برنامه‌ای برای پشتیبانی از نسخه‌ی ۸ و نسخه‌های بعدی PHP در ویندوز نداریم.
تصمیم جدید مایکروسافت بدین معنا است که در آینده به‌منظور اجرای جدیدترین نسخه‌ی PHP روی ویندوز، مجبور خواهید شد از ساب‌سیستم ویندوز برای لینوکس (WSL) استفاده و PHP را درون محیط لینوکس اجرا کنید.

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.

بدافزار
1403/12/07 - 18:09- جرم سایبری

بدافزار بات‌نت به دنبال نفوذ در محیط‌های مایکروسافت 365

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.