about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

مایکروسافت در شرایطی برای خرید شرکت اکتیویژن در تلاش بود که مشخص شده بود کارکنان این شرکت به علت آزار و اذیت غیراخلاقی تحت پیگرد قضائی قرار خواهد گرفت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، زمانی که مایکروسافت اعلام کرد برای تقویت بخش بازی‌های ایکس باکس خود ۶۸.۷ میلیارد دلار هزینه می‌کند تا اکتیویژن بلیزارد را خریداری کند، بسیاری متعجب شدند.

تلاش مایکروسافت در این زمینه سه روز بعد از افشای عمومی تخلفات اخلاقی برخی کارکنان مرد اکتیویژن صورت گرفت. برای ماه‌ها، مدیر این شرکت هدف دادخواست رسیدگی به پرونده آزار جنسی در محل کار بود که توسط آژانس کار کالیفرنیا و به نمایندگی از شاکیان در ماه ژوئیه ارائه شده بود.

در ۱۶ نوامبر نشریه وال استریت ژورنال گزارشی منتشر کرد مبنی بر اینکه مدیر عامل اکتیویژن، بابی کوتیک، نه تنها از بسیاری از آزار و اذیت‌های جنسی که در این شرکت رخ داده بود اطلاع داشته، بلکه برای محافظت از کسانی که در این رویدادها دخیل بوده و مسئول سوء استفاده بودند دخالت کرده است.

چند روز پس از انتشار آن مقاله، فیل اسپنسر، رئیس ایکس‌باکس، به کارمندانش گفت که «از وقایع و اقدامات وحشتناکی که ظاهراً در اکتیویژن بلیزارد رخ داده، بسیار ناراحت است و مایکروسافت رابطه‌اش با این شرکت را دوباره ارزیابی خواهد کرد.»

اما این ظاهر ماجرا بود و یک روز پس از آن وی با ارسال یک ایمیل روندی را آغاز کرد که به خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت منجر شد. بر اساس اسنادی که در این زمینه منتشر شده، مایکروسافت تصریح کرده که علاقه مند به بحث در مورد فرصت‌های استراتژیک دو شرکت است و ساتیا نادلا مدیر عامل مایکروسافت نیز شخصاً در این زمینه دخالت کرده است. افشای این رویه منافقانه مایکروسافت موجب انتقادهای گسترده از این شرکت در شبکه‌های اجتماعی شده است.

منبع:

تازه ترین ها
تدابیر
1405/07/11 - 17:57- هوش مصنوعي

تدابیر حفاظتی کالیفرنیا برای استفاده از هوش مصنوعی

کالیفرنیا قانون جدیدی را برای تنظیم استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های خودکار در محیط کار تصویب کرد.

شکایت
1405/07/11 - 17:17- آمریکا

شکایت بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز

بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز شکایت کرد.

برنامه
1405/07/11 - 16:22- آمریکا

برنامه کاری شورای امنیت سازمان ملل در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت

شورای امنیت سازمان ملل برنامه کاری موقت خود را در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت برای ماه اکتبر ۲۰۲۶ منتشر کرد.