about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مایکروسافت امروز طی گزارشی مدعی شد هکرهای سرویس اطلاعاتی روسیه دولت های متحد و پشتیبان اوکراین را مورد هدف سایبری قرار داده اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ مایکروسافت امروز مدعی شد آژانس های اطلاعاتی روسیه دولت هایی که پس از حمله روسیه با اوکراین همکاری کردند را مورد هدف سایبری قرار داده است. 

طبق گفته تحلیلگران مرکز هوش تهدید مایکروسافت، از زمان شروع جنگ، بازیگران مخرب مرتبط با چندین سرویس اطلاعاتی روسیه (از جمله اداره اصلی اطلاعات روسیه، سرویس اطلاعات خارجی روسیه و سرویس امنیت فدرال روسیه) تلاش کرده اند تا به نهادهای دولتی چندین کشور متحد با اوکراین رخنه کنند. 

مایکروسافت تا کنون حملات هکرهای روس به 128 هدف در 42 کشور خارج از اوکراین را شناسایی کرده است. 

این اهداف چه به صورت مستقیم چه به صورت غیر مستقیم از اوکراین حمایت کرده اند. لازم به ذکر است 49 درصد این اهداف، آژانس های دولتی هستند. 

عمده این حملات همانطور که انتظار می رفت بر روی کسب اطلاعات حساس از آژانس های دولتی کشورهایی متمرکز بوده است که نقش مهمی را در ناتو و پاسخ غرب به جنگ اوکراین و روسیه داشته اند. 

12 درصد این حملات نیز متوجه سازمان های غیر دولتی بوده است. (احتمالا به دلیل حمایت آن ها از پناهنده و شهروندان اوکراینی یا نقش آن ها به عنوان اندیشکده های متمرکز بر سیاست خارجه)

بخش دیگر این حملات عمدتا سازمان های فعال در بخش های مهم اقتصادی، دفاعی، انرژی و شرکت های فناوری اطلاعات را هدف قرار می دهند. 

63 درصد این حملات متوجه اعضای ناتو می باشد. آمریکا بیش از هر کشور دیگری (12 درصد) در این حملات مورد هدف قرار گرفته است. 

بازیگران مخرب روس در 29 درصد این حملات موفق عمل کرده اند و در یک چهارم حملات خود نیز موفق به انتقال داده های سرقتی شده اند. 

مایکروسافت همچنین مدعی است ارتباط زمانی نزدیکی میان حملات موشکی و سایبری روسیه وجود دارد و این حملات ارتباط مستقیمی به یکدیگر دارند. 

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.