about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مایکروسافت در حال آزمایش امکان افزودن حالت ویژه کودکان به مرورگر اینترنتی اج است تا حفظ امنیت و حریم شخصی آنها در فضای مجازی ساده‌تر شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، والدین با استفاده از این حالت مرورگر اج می‌توانند وب سایت‌های نامناسب را بلوکه کنند و به راحتی در مورد قابل بازدید بودن یا نبودن وب سایت‌ها برای فرزندان خود تصمیم‌گیری کنند.

یکی دیگر از مزایای استفاده از این حالت، فعال شدن قابلیت جستجوی ایمن جستجوگر بینگ است که دسترسی کودکان به محتوای نامناسب را بلوکه می‌کند.

مایکروسافت این خدمات را برای افراد ۵ تا ۱۲ ساله ارائه می‌کند و فعلاً برای کسب اطمینان از قابلیت‌های آن در حال تست محدود این سرویس بر روی مرورگر اج است. اگر مرورگر اج به طور پیش فرض سایتی را برای کودکان نامناسب تشخیص داده و بلوکه کرده باشد، ولی والدین خواستار دسترسی به آن باشند، می‌توانند سایت یادشده را از حالت غیرقابل دسترس برای کودکان خارج کنند.

مایکروسافت برای جذاب کردن مرورگر اج برای کودکان چند مضمون کودکانه نیز برای مرورگر یادشده در نظر گرفته که در صورت تمایل قابل فعال کردن هستند. زمان راه اندازی عمومی این خدمات مشخص نیست.

منبع:

تازه ترین ها
توافق‌نامه
1405/06/02 - 22:18- اقیانوسیه

توافق‌نامه کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا با روبلاکس

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا توافق‌نامه‌ای با روبلاکس منعقد کرد تا اقدامات ایمنی را باهدف محافظت از کودکان اجرا کند.

اتهام
1405/06/02 - 21:18- آسیا

اتهام ۹ نفر به دلیل قاچاق تراشه به چین

تایوان ۹ نفر را به اتهام صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی حاوی تراشه‌های انویدیا به چین متهم کرد.

بررسی
1405/06/02 - 20:38- هوش مصنوعي

بررسی زیرساخت ابری مستقل توسط پاکستان

پاکستان در حال بررسی زیرساخت ابری مستقل برای پشتیبانی از تبادل امن داده‌های دولتی، ابزارهای هوش مصنوعی و خدمات تجارت دیجیتال است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.