about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

مانور مشترک سایبری آمریکا و انگلیس

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ مانور مشترک سایبری آمریکا و انگلیس در مورد حملات سایبری به بانک‌ها برگزار شد. جورج آزبرن (George Osborne)، رییس خزانه‌ی انگلیس، گفت: «ما برای حوادث سایبری بخش مالی تمرین می‌کنیم و خود را برای مقابله با این تهدیدات آماده می‌سازیم. ما با شرکای خود در آمریکا به‌منظور بهبود همکاری‌های سایبری، فعالیت می‌کنیم.» وی ادامه داد: «امنیت ملی یک اولویت برای دولت است که شامل فضای سایبر نیز می‌شود.»
هدف اصلی از برگزاری این مانور، آمادگی مراکز مالی و بانکی دو شهر نیویورک و لندن در برابر حملات سایبری عنوان شد. از اهداف دیگر آن می‌توان به چگونگی به اشتراک‌گذاری اطلاعات میان مراکز مالی اشاره کرد.
نهادهای آمریکایی شرکت‌کننده در این مانور، شورای امنیت ملی کاخ سفید، وزارت خزانه‌داری، وزارت امنیت داخلی، پلیس فدرال آمریکا و تعدادی از بانک‌های مهم این کشور در نیویورک و شیکاگو و تعدادی دیگر از بانک‌هایی که نامشان فاش نشده است بودند.
همچنین نهادهای انگلیسی شرکت‌کننده عبارت بودند از: اداره‌ی امنیت سایبر و تضمین اطلاعات، سازمان جرائم انگلستان، بانک انگلیس و برخی نهادهای اطلاعاتی و مؤسسات مالی این کشور.
در سال‌های اخیر بانک‌های شرکت‌های مالی این دو کشور هدف حملات سایبری متعددی واقع شده‌اند.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.