about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ماجراجویی در عمق ۱۰۰ متری آب با پهپاد قدرتمند

گلادیوس نام یک پهپاد قدرتمند است که ماجراجویی در زیر آب را برای علاقمندان ممکن می کند. یکی از مزایای این پهپاد شارژ ۴ ساعته باتری آن است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پهپاد زیرآبی گلادیوس می تواند تا عمق ۱۰۰ متری آب فرو رود و با دوربین فوق دقیق خود تصاویری هیجان انگیز را در معرض دید شما قرار دهد.

نورافشانی قوی و ۲۴۰۰ لومنی ( لومن واحد اندازه گیری مقدار نور است)، باعث می شود این پهپاد بتواند جزئیات جذابی را از زندگی زیر آب شکار کند و تماشای آنها را برای علاقمندان ممکن کند.

پهپاد یادشده با دو فناوری بلوتوث و وای – فای سازگاری دارد و مجهز به ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی برای ذخیره سازی اطلاعات است. وزن این پهپاد ۵ کیلوگرم است که برای تسهیل فرورفتن آن در زیر آب ضروری است.

قیمت این پهپاد ۲۱۹۹ دلار است. البته برای افرادی که می خواهند مبلغ کمتری بپردازند مدلی ۱۷۴۹ دلاری از این پهپاد نیز در دسترس است که بادقت ۱۰۸۰ پیکسل و با سرعت ۶۰ فریم در ثانیه تصویربرداری می کند و میزان حافظه داخلی آن تنها ۱۶ گیگابایت است. مدل ارزان قیمت تر تنها می تواند ۵۰ متر در عمق آب فرو برود.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.