about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

مأموریت چند میلیون دلاری اعراب برای جاسوسی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ برخی حکومت‌های متحجر حاکم بر کشورهای عربی مانند امارات با پرداخت 650 هزار دلار به این شرکت صهیونیستی از آن خواسته‌اند تا گوشی‌های آیفون شهروندان ناراضی خود را هک کنند. این موضوع اولین بارزمانی فاش شد که سرقت اطلاعات گوشی آیفون احمد منصور فعال حقوق بشر در امارات توسط یک شرکت امنیتی افشا گردید.

NSO Group برای سرقت اطلاعات آیفون این فرد پیامکی حاوی لینک به یک سایت آلوده را برای وی ارسال کرده بود. با کلیک بر روی لینک یادشده کاربران بدافزار خطرناکی را بر روی گوشی‌های خود بارگذاری می‌کنند. این بدافزار از یک آسیب‌پذیری که حالا برطرف شده برای نفوذ به آیفون استفاده می‌کند. حفره یادشده محدود به سیستم‌عامل آیفون نیست و در سیستم‌عامل مک و مرورگر اینترنتی سافاری هم وجود دارد.

اسناد تازه‌ای که در روزنامه نیویورک‌تایمز به چاپ رسیده نشان می‌دهد دولت‌های فاسد عربی و برخی دول دیگر جهان صدها هزار دلار به این شرکت پرداخت کرده‌اند تا اطلاعات خصوصی شهروندان خود را به سرقت ببرند. NSO Group پیشنهادات خود برای هک گوشی‌های کاربران را در قالب بسته‌های مختلف برای دولت‌های متقاضی ارسال کرده است.

این شرکت صهیونیستی نه‌تنها در زمینه هک کردن آیفون تخصص دارد، بلکه قادر به هک کردن انواع گوشی‌های اندرویدی، تلفن‌های همراه مجهز به سیستم‌عامل سیمبین و غیره است.

دولت‌های مشتری این شرکت ابتدا باید 500 هزار دلار هزینه نصب اولیه بدافزار جاسوس ساخت NSO Group را بپردازند. سپس آن‌ها بسته‌های پیشنهادی مختلفی را بسته به نوع وسیله موردنظر برای هک دریافت می‌کنند. هک کردن 10 گوشی آیفون یا آندرویدی 650 هزار دلار هزینه دارد. اما این رقم در مورد 5 گوشی مجهز به سیستم‌عامل سیمبین 300 هزار دلار و برای هک کردن 5 گوشی بلاک بری برابر با 500 هزار دلار است.

در صورت افزوده شدن 20 گوشی جدید به این مجموعه شرکت اسراییلی مذکور 150 هزار دلار دریافت می‌کند. همچنین هزینه سرقت اطلاعات 20 و 50 گوشی جدید به ترتیب 500 و 800 هزار دلار است. دولت‌های متقاضی برای حفظ عضویت و دریافت خدمات پشتیبانی باید سالانه معادل 17 درصد از کل ارزش قبوض صادره را هم بپردازند.

NSO Group شش سال قبل تأسیس‌شده و جزییات چندانی از فعالیت‌های مالی آن در دسترس نیست. مدیریت این شرکت در دست دو نفر از ساکنان رژیم صهیونیستی است. اما مالک اصلی آن موسسه‌ای در سان فرانسیسکوی آمریکا موسوم به Francisco Partners است که در سال 2014 با پرداخت 120 میلیون دلار بخش اعظم سهام شرکت یادشده را خریداری کرده است.

مشتریان NSO Group بسیار متنوع بوده و در اروپا، خاورمیانه عربی و قاره آمریکا واقع هستند. به‌عنوان‌مثال دولت مکزیک برای استفاده از خدمات این شرکت 15 میلیون دلار پرداخته است. مقامات این کشور در توجیه اقدام خود گفته‌اند از ابزار جاسوسی NSO Group برای سرقت اطلاعات گوشی‌های فعالان حقوق بشری و روزنامه‌نگاران استفاده نکرده‌اند.

بدافزار Pegasus مهم‌ترین ابزار جاسوسی NSO Group است که در هفته‌های اخیر درگوشی‌های یک فعال حقوق بشر اماراتی و یک روزنامه‌نگار مکزیکی که با فساد دولت در این کشور مبارزه می‌کند، یافت شده است. این بدافزار می‌تواند آیفون و گوشی‌های اندرویدی، سیمبین و بلاک بری را آلوده کرده و اطلاعاتی مانند فهرست تماس‌ها، داده‌های مربوط به موقعیت مکانی کاربران، داده‌های اینترنتی و غیره را سرقت کند. ضبط صدا با میکروفون و تصویر با دوربین گوشی هم از این طریق ممکن است.

NSO Group در واکنش به فشار افکار عمومی مدعی شده که این ابزار جاسوسی برای مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر، بچه‌دزدها و تروریست‌ها به دولت‌های مختلف جهان فروخته می‌شود. ولی معلوم نیست اگر این ادعا صحت دارد چرا بدافزار ساخت این شرکت بر روی گوشی‌های مدافعان حقوق بشر یافت می‌شود.

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.