about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

مأموریت جدید کبوتران لندنی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ با نصب حس‌گرهای ویژه روی کبوتران برگزیده که از طریق اینترنت، دیتای خود را ارسال می‌کنند، جدیدترین وضعیت آب‌وهوای شهر به مرکز ارسال می‌شود.

در فاز اول برای 10 کبوتر در ده نقطه شهر مأموریت ویژه تعریف‌شده و با حس‌گرها تعبیه‌شده روی بدن آن‌ها، کار به‌طور آزمایشی شروع‌شده است.

در حس‌گر تعبیه‌شده روی بدن کبوتران، اندازه‌گیری میزان اکسیژن، دی‌اکسید کربن و نیتروژن دی‌اکسید ناشی از احتراق خودروهای بنزینی و گازوئیلی تعریف‌شده است.

مجموعه حس‌گرها، جی‌پی‌اس ردیاب و گیرنده‌های بی‌سیم و ماژول‌های مرتبط همگی در یک بسته به‌صورت مینی کوله‌پشتی  طبق تصویر روی کبوتران نصب‌شده‌اند. شهروندان نیز با ارسال توئیت می‌توانند اطلاعات آنلاین آب و هوایی منطقه خود را دریافت کنند.

 

تازه ترین ها
تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.

بدافزار
1403/12/07 - 18:09- جرم سایبری

بدافزار بات‌نت به دنبال نفوذ در محیط‌های مایکروسافت 365

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.