about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

لینکداین هرگز امن نیست!

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ حمله به شبکه‌های اجتماعی و سرقت اطلاعات کاربران آن، یکی از مواردی است که روزانه، هشدارهای امنیتی متعددی در مورد آن صادر می‌شود. شبکه اجتماعی لینکداین نیز که مخصوص مشاغل است، یکی از شبکه‌های اجتماعی است که تاکنون، چندین حمله سایبری سنگین را تجربه کرده و بر اساس آمار، بخش گسترده‌ای از اطلاعات آن در این حملات به سرقت رفته است.
بر اساس آخرین اظهارات مقامات امنیتی لینکداین، از دسامبر 2015 تا این لحظه، فرد یا گروهی، به صورت منظم و زمان بندی شده، با بهره‌برداری از نرم‌افزارهای خودکار، اقدام به نفوذ به این شبکه اجتماعی و کپی‌برداری از اطلاعات آن کرده که به ادعای کارشناسان و بر اساس شواهد موجود، این کار توسط بات نت ها انجام می‌شود.
البته لینکداین، هنوز نتوانسته ردپایی از هکرهایی که به ادعای وی، اطلاعات عمومی مشترکانش را به سرقت می‌برند پیدا کند. مسئولین این شرکت، در تلاش هستند تا شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی را، وادار به ردیابی هکرها کنند.
در بیانیه‌ای که لینکداین در مورد این حملات صادر کرده آمده است: «ما یک شرکت عضو محور هستیم و ما مسئولیت داریم تا از اطلاعاتی که اعضای ما در این شبکه اجتماعی به اشتراک می‌گذارند، محافظت کنیم.»
به ادعای مقامات امنیتی، فرد مهاجم خود را پشت حجم زیادی از شناسه‌های کاربری پنهان می‌کند و از ابزارهایی استفاده می‌کند که هیچ‌کدام از فاکتورهای امنیتی، قادر به شناسایی و ردیابی فرد یا گروه مذکور نیستند. لینکداین حداقل 400 میلیون کاربر جهانی و حداقل 128 میلیون کاربر آمریکایی دارد.
البته یکی دیگر از مقامات لینکداین، در اظهارنظری متفاوت، مدعی شده است که اتفاقات رخ داده در شبکه لینکداین، یک حمله سایبری یا نفوذ اطلاعاتی نیست و تنها، کپی‌برداری از اطلاعات عمومی مشترکان لینکداین است که البته بر اساس قوانین داخلی این شبکه اجتماعی، این کار نیز خلاف است و فرد خاطی، تحت پیگردهای قانونی قرار خواهد گرفت.

 

تازه ترین ها
تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.

بدافزار
1403/12/07 - 18:09- جرم سایبری

بدافزار بات‌نت به دنبال نفوذ در محیط‌های مایکروسافت 365

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.