لزوم همکاریهای بینالمللی و تصحیح این مفهوم
اسحاق بن اسراییل، رییس مرکز تحقیقات میانرشتهای امنیت سایبری بلاواتنیک، در این اجلاس گفت: «همکاریهای بیشتری بهصورت جهانی میان شرکتها و دولتها نیاز است تا با تهدیدات همیشه متغیر دنیای سایبر، مبارزه شود.»
وی افزود: «همه میدانند همکاریهای بینالمللی برای مبارزه با جرائم یا حملات سایبری، بسیار مهم است، اما کسی نمیداند معنی همکاری بینالمللی در فضای سایبر چیست. گامهای کوچکی در این اجلاس در این زمینه برداشته شده ولی بسیار دشوار است که به همکاری بینالمللی برسیم. افراد میگویند که اطلاعات را به اشتراک بگذاریم، اما کسی در حقیقت، اطلاعات را به اشتراک نمیگذارد؛ بنابراین ما باید راههای دیگری را پیدا کنیم.» بهعلاوه، بن اسراییل مدعی شد روزانه 2 میلیون حملهی سایبری به زیرساختهای حیاتی آن مانند آب، برق و راهآهن، صورت میگیرد.
این کارشناس امنیت سایبری در ادامه صحبتهای خود اظهار داشت: امنیت سایبر بعد تاریک رایانه است. وی گفت: «ما رایانه را توسعه دادیم، ما آن را سریعتر و در همهجا حاضر کردیم، اما وابستگی بسیاری به آن نیز ایجاد نمودهایم. همین مسئله به هکرها اجازه میدهد که از این نقطهضعف برای خسارت به امنیت ما، استفاده کنند.» وی در نهایت امنیت سایبر را محافظت از بعد روشن رایانه در برابر بعد تاریک آن تعریف کرد. بن اسراییل ادامه داد به دلیل تغییر همیشگی فناوری، نمیتوان آینده تهدیدات سایبری را فهمید.
وی افزایش مطالعات امنیت سایبری در دانشگاههای اسراییل، استفاده از سرمایهی انسانی که از ارتش و بازار بیرون میآید را علل مهم رشد صنعت سایبری اسراییل عنوان کرد. او مدعی شد سهم صادرات محصولات امنیت سایبری اسراییل تقریباً 8 تا 10 درصد از سهم 60 میلیارد دلار جهانی را تشکیل میدهد.
اسحاق بن اسراییل درباره پیشرفت در حوزهی شرکتهای نوپا گفت صنعت در حال رشد امنیت سایبری که بخش مهمی از اکوسیستم فناوری را تشکیل میدهد موجب شده است تا اسراییل بهعنوان یک ملت فعال در زمینهی شرکتهای نوپا، شناخته شود.