about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گروهی از قانونگذاران آمریکایی نسخه اصلاح شده لایحه ای را ارائه کردند که هدف آن تسهیل مذاکره رسانه های خبری با پلتفرم هایی مانند گوگل و فیس بوک است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، در بیانیه قانونگذاران آمده است: «قانون رقابت و حفظ روزنامه نگاری» موانع حقوقی را در مسیر مذاکره دسته جمعی سازمان های خبری با دروازه بانان پلتفرم های اینترنتی و تامین شرایط عادلانه رفع کند. این درحالی است که شرکت های فناوری به طور معمول بدون پرداخت هزینه ای به سازمان های خبری از محتوای آنها استفاده می کنند.

این گروه از نمایندگان آمریکایی شامل ایمی کلوبوچار و جان کندی( اعضای کمیته قضایی مجلس)، دیوید سیسیلین و کن باک هستند.

نسخه پیشین این لایحه در مارس ۲۰۲۱ میلادی عرضه شد اما «نت چویس» و «انجمن صنعت رایانه و ارتباطات» (دو گروه صنعت فناوری که متا و آلفابت عضو آن هستند) با آن مخالفت کردند.

لایحه اصلاح شده ناشران اخباری با کمتر از ۱۵۰۰ کارمند تمام وقت و شبکه های پخش محتوای غیر خبری را در بر می گیرد. چنین شرکت هایی می توانند معامله های بهتری با گوگل، فیس بوک و دیگر پلتفرم های بزرگ انجام دهند.

متن لایحه ای که در ۲۰۲۱ میلادی ارائه شده بود شامل هرگونه رسانه خبری چاپی، پخش محتوا یا دیجیتالی را در برمی گرفت که حداقل بر مبنای هفتگی منتشر می شدند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.