about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

قانون مسدودسازی شماره تلفن‌های کلاه‌برداران در روسیه لازم‌الاجرا شد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ قانون مسدودسازی تماس‌ها و پیامک‌های خارج از کشور با شماره‌های جعلی از سوی اپراتورهای مخابراتی از یک دسامبر 2021 به اجرا درآمده و تغییر و دست‌کاری شماره یا کد شناسایی تماس‌گیرنده ممنوع اعلام شده است. 

در چارچوب این قانون، تعهداتی برای اپراتورهای تلفن همراه در نظر گرفته‌شده تا درصورتی‌که تماس‌گیرنده از کشور دیگری با استفاده از یک شماره جعلی تماس بگیرد، خدمات ارتباطی ارائه نداده و اجازه انتقال ترافیک را نیز ندهند. 

در حال حاضر، در قوانین تخلفات اداری فدراسیون روسیه جریمه‌هایی بابت عدم رعایت الزامات این قانون تعیین‌شده است. به گفته ایرینا روکاویشنیکاوا، معاون اول کمیته شورای فدراسیون در زمینه قانون اساسی، چنانچه اپراتور مخابراتی وظیفه انتقال شماره مشترک یا کد شناسایی منحصربه‌فرد را به شکل تغییرنیافته درست انجام ندهد، مشمول جریمه خواهد شد. برای شرکت‌ها 500 تا 800 هزار روبل، کارآفرینان مستقل - 200-500 هزار و مقام اداری - 30-80 هزار روبل جریمه اعمال خواهد شد. 

در روسیه استفاده از شماره‌های جعلی و دست‌کاری شده یکی از مکانیسم‌های اصلی طرح‌های کلاه‌برداری بوده و طی آن یک تماس از کشور خارجی برقرار می‌شود و کاربر تلفن همراه یا ثابت شماره ورودی را با کد شهرهای روسیه دریافت می‌کند. اپراتورهای مخابراتی روس موظف‌اند چنین تماس‌هایی را مسدود سازند، در غیر این صورت تا 800 هزار روبل جریمه خواهند شد.

در حال حاضر، چهار اپراتور بزرگ تلفن همراه روسیه ام‌تی‌اس، بی‌لاین، مگافون و تله 2 برای مقابله با کلاه‌برداری‌های تلفنی سیستم تأیید تماس خود را طراحی کرده و در حال تست آن هستند.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.