about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققین شرکت امنیتی کسپرسکی دریافتند که گروه هکری شناخته شده لازاروس، عامل حملات سایبری اخیر به مراکز تحقیقاتی واکسن کرونا می باشد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروه پیشرفته و معروف هکری لازاروس، عامل دو حمله سایبری اخیر به دو نهاد مجزای فعال در زمینه تحقیقات کرونا بوده است.
در یکی از این حملات، بدنه ای از وزارت بهداشت آمریکا آلوده به یک بدافزار شد. در یکی دیگر از این حملات، مهاجمین توانستند با استفاده از چندین بدافزار مختلف، یک شرکت داروسازی فعال در ساخت واکسن کرونا را مورد هدف قرار دهند.
این شرکت، مجوز تولید و پخش واکسن را در اختیار دارد.


 این حملات که هر دوی آن ها در پاییز 2020 اتفاق افتادند، توسط محققین شرکت امنیتی کسپرسکی شناسایی شدند. 


با وجود استفاده از تاکتیک ها و شیوه های مختلف در حمله، این شرکت امنیتی روسی با اطمینان بالایی معتقد است که گروه هکری لازاروس عامل این حملات است.
محققین در 27 اکتبر متوجه شدند که دو تا از سرورهای ویندوز متعلق به وزارت بهداشت، توسط بدافزای پیچیده که کسپرسکی آن را wAgent می نامد، در معرض خطر قرار گرفته اند. محققین با انجام بررسی های بیشتر به این نتیجه رسیدند که اثرات مخرب این حمله، مشابه حمله قبلی لازاروس به ارزهای دیجیتال بوده است .
حمله سایبری به شرکت داروسازی در 25 سپتامبر انجام شد. محققین متوجه شدند که مهاجمین از بدافزار Bookcode در این حمله استفاده کرده اند. 
این بدافزار، عملکردی مشابه با بدافزار weAgent دارد. 


گروه هکری لازاروس اکثرا اقداماتش را در حوزه های مالی متمرکز می کند اما این دو حمله اخیر نشان داد که این گروه هکری به اطلاعات مربوط به کرونا نیز علاقه مند است. 


محققین امنیتی به شرکت ها و مراکز فعال در حوزه کرونا هشدار داده اند تا هوشیاری ببشتری داشته باشند.

منبع:

تازه ترین ها
قانون‌گذاران
1405/05/31 - 10:12- آمریکا

قانون‌گذاران به دنبال بررسی تأثیر کاهش نیرو در آژانس امنیت سایبری آمریکا

شماری از اعضای کنگره آمریکا از یک نهاد نظارتی دولتی خواسته‌اند تأثیر کاهش نیروی انسانی در آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت را بر توانایی این سازمان برای انجام وظایف خود بررسی کند.

جاسوسی
1405/05/31 - 10:06- جرم سایبری

جاسوسی چین با استفاده از بدافزارهای مجهز به هوش مصنوعی

پژوهشگران حوزه تهدیدات سایبری از شناسایی پنج گونه بدافزار جدید و پیش‌تر مستندسازی‌نشده خبر داده‌اند که در حملات علیه نهادهای دولتی در سراسر آسیای مرکزی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

درخواست
1405/05/31 - 09:58- آمریکا

درخواست توضیح سناتورهای آمریکایی از تیک‌تاک

دو سناتور آمریکایی در پی انتشار گزارش‌هایی درباره غیرفعال کردن عمدی برخی قابلیت‌های امنیتی تیک‌تاک برای گروهی از کاربران، از این شرکت خواستند توضیح دهد چرا این اقدامات را انجام داده است.