about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

لابی‌گری مخفیانه شرکت های آمریکایی

شرکت‌های آمریکایی به‌منظور ادامه داد و ستد با هواوی به صورت مخفیانه دولت ترامپ را تحت‌فشار گذاشته‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از «دیجیاتو»؛ به گفته برخی از منابع، شرکت‌های تولید چیپ همچون کوالکام و اینتل که تامین کننده قطعات هواوی هستند، به صورت پنهانی دولت ترامپ را تحت فشار قرار داده‌اند تا تحریم‌ها علیه این شرکت را کاهش دهد.

اینطور به نظر می‌رسد که مدیران شرکت‌های مطرح چیپ‌سازی مثل اینتل و زایلینکس برای بررسی وضعیت هواوی در لیست سیاه آمریکا با وزارت بازرگانی آمریکا جلسه‌ای برگزار کردند. همچنین گفته شده که کوالکام هم در رابطه با این موضوع فشارهایی بر وزارت بازرگانی وارد کرده است.

در واقع سازندگان چیپ در این باره عقیده دارند که تجارت اسمارت‌فون و سرورهای رایانه‌ای هواوی از قطعات معمول استفاده می‌کند و بعید است که همچون تجهیزات شبکه 5G نگرانی‌های امنیتی به وجود بیاورد.

به گفته یکی از منابع این خبر:

چنین مذاکراتی به خاطر کمک کردن به هواوی نیست بلکه برای آسیب ندیدن کمپانی‌های آمریکایی انجام می‌شود.

در واقع از 70 میلیارد دلار هزینه‌ای که هواوی برای خرید قطعات در سال 2018 صرف کرده، 11 میلیارد دلار آن به جیب شرکت‌های آمریکایی همچون کوالکام، اینتل و مایکرون رفته است. با این اوصاف تمایل شرکت‌های مذکور برای باز ماندن راه داد و ستد قطعات با هواوی قابل توجیه است.

از آن طرف انجمن صنعت نیمه هادی (SIA) هم وارد عمل شده و از طرف شرکت‌های آمریکایی مذاکراتی با دولت این کشور ترتیب داده است. این انجمن در این باره ابراز کرد:

در مورد تکنولوژی‌هایی که به امنیت ملی ارتباط پیدا نمی‌کنند تحریم‌ها نباید تا این حد سفت و سخت باشند و قرار گرفتن تجارت موبایل هواوی در لیست سیاه آمریکا باید مورد بررسی بیشتر قرار بگیرد. ما همین دیدگاه را به دولت انتقال داده‌ایم.

به گفته لیانگ هوا رئیس هواوی، گوگل هم که برای این شرکت سخت‌افزار، نرم‌افزار و سرویس‌های فنی فراهم می‌کند خواهان ادامه همکاری با آن شده است.

با همه این‌ها هواوی اعلام کرده که هرگز از این کمپانی‌ها درخواست نکرده که از طرف این شرکت چینی با دولت آمریکا لابی کنند و کمپانی‌های مذکور به خواست خودشان برای این مذاکرات اقدام کرده‌اند، چرا که از عواقب فاجعه‌باری که قطع همکاری با هواوی برای آن‌ها در پی دارد آگاه هستند. البته گزارشاتی که از زمان آغاز تحریم‌ها علیه این شرکت به دست آمده هم تائید می‌کنند که شرکت چینی برای لابی مستقیم با دولت ایالات متحده وارد مذاکره نشده است.

تازه ترین ها
قرارداد
1403/10/24 - 13:00- اروپا

قرارداد فناوری جدید شرکت اسرائیلی البیت با ارتش آلمان

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت قراردادی برای تأمین نشانگرهای هدف لیزری با ارتش آلمان امضا کرد.

برنامه
1403/10/24 - 12:18- هوش مصنوعي

برنامه بریتانیا برای تصاحب منصب رهبری هوش مصنوعی

نخست‌وزیر بریتانیا، طرحی را برای تبدیل‌شدن بریتانیا به رهبر جهانی هوش مصنوعی ارائه خواهد کرد.

اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.