about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

طبق دستورالعمل جدیدی که به تازگی در هند اجرایی شده، شرکت ها باید هرگونه رویداد سایبری را تا ۶ ساعت پس از ردیابی آن به مقامات مربوطه گزارش دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از فین تک اوپینیون، تیم واکنش اضطراری رایانه هند (CERT-In) در ۲۸ آوریل ۲۰۲۲ میلادی دستوراتی برای ارتقای امنیت سایبری هند وضع کرد که تاثیرات مهمی بر این صنعت دارد.

دستورات مذکور از ۲۷ ژوئن ۲۰۲۲ میلادی اجرایی شده و شامل الزامات مختلفی است. طبق یکی از الزامات مذکور بازه ای ۶ ساعته برای گزارش هر رویداد امنیت سایبری در نظر گرفته شده است.

این دستورالعمل ها بخشی از قانون فناوری اطلاعات هند هستند. به طور کلی هر تامین‌کننده خدمات، واسطه، مرکز اطلاعات، شرکت های ساختاری فعال در هند باید از این دستورالعمل ها پیروی کنند. شرکت های مذکور باید هرگونه رویداد سایبری را ۶ ساعت پس از ردیابی، گزارش دهند.

همچنین در دستورالعمل مذکور رویداد سایبری تشریح شده است. در قوانین CERT-In که در ۲۰۱۳ وضع شده ، گزارش ۱۰ رویداد سایبری در شرکت های گفته شده الزامی است. در دستورالعمل جدید انواع رویدادهای سایبری که باید گزارش شوند نیز دو برابر شده اند.

در یک بخش دستورالعمل به ۲۰ نوع رویدادی اشاره شده که ۶ ساعت پس از وقوع باید گزارش شوند. برخی از این موارد عبارتند از: اسکن یا جستجوی هدفمند شبکه ها یا سیستم های مهم، از کار افتادن یا اختلال در وب سایت و ایجاد تغییرات غیر مجاز، اپلیکیشن های جعلی موبایل، دسترسی غیرمجاز به حساب های کاربری شبکه اجتماعی، فعالیت های مشکوکی که سیستم های رایانشی یا سرورها، شبکه ها و سیستم های مرتبط با بلاکچین و دارای هایی مجازی، سیستم ها و سرورهای مرتبط با ماشین یادگیری را تحت تاثیر قرار می دهند.

گزارش دهی چنین رویدادهایی به شدت یا تاثیر واقعی بر داده ها، شبکه ها یا سیستم ها ربطی ندارد و شرکت باید رویداد را به CERT-In گزارش دهد. به عنوان مثال تحت الزامات جدید شرکتی که متوجه می شود نسخه جعلی اپلیکیشن موبایل آن ساخته شده باید بدون در نظر گرفتن آنکه یک شرکت یا مشتری در نتیجه رویداد دچار خسارت شده آن را طی ۶ ساعت گزارش دهد.

شرکت ها هنگام گزارش دهی باید اطلاعات اولیه درباره رویداد سایبری را نیز فراهم کنند که شامل نوع رویداد، سیستم های تحت تاثیر و خلاصه ای از شرح ماوقع است.

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.