about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

طبق دستورالعمل جدیدی که به تازگی در هند اجرایی شده، شرکت ها باید هرگونه رویداد سایبری را تا ۶ ساعت پس از ردیابی آن به مقامات مربوطه گزارش دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از فین تک اوپینیون، تیم واکنش اضطراری رایانه هند (CERT-In) در ۲۸ آوریل ۲۰۲۲ میلادی دستوراتی برای ارتقای امنیت سایبری هند وضع کرد که تاثیرات مهمی بر این صنعت دارد.

دستورات مذکور از ۲۷ ژوئن ۲۰۲۲ میلادی اجرایی شده و شامل الزامات مختلفی است. طبق یکی از الزامات مذکور بازه ای ۶ ساعته برای گزارش هر رویداد امنیت سایبری در نظر گرفته شده است.

این دستورالعمل ها بخشی از قانون فناوری اطلاعات هند هستند. به طور کلی هر تامین‌کننده خدمات، واسطه، مرکز اطلاعات، شرکت های ساختاری فعال در هند باید از این دستورالعمل ها پیروی کنند. شرکت های مذکور باید هرگونه رویداد سایبری را ۶ ساعت پس از ردیابی، گزارش دهند.

همچنین در دستورالعمل مذکور رویداد سایبری تشریح شده است. در قوانین CERT-In که در ۲۰۱۳ وضع شده ، گزارش ۱۰ رویداد سایبری در شرکت های گفته شده الزامی است. در دستورالعمل جدید انواع رویدادهای سایبری که باید گزارش شوند نیز دو برابر شده اند.

در یک بخش دستورالعمل به ۲۰ نوع رویدادی اشاره شده که ۶ ساعت پس از وقوع باید گزارش شوند. برخی از این موارد عبارتند از: اسکن یا جستجوی هدفمند شبکه ها یا سیستم های مهم، از کار افتادن یا اختلال در وب سایت و ایجاد تغییرات غیر مجاز، اپلیکیشن های جعلی موبایل، دسترسی غیرمجاز به حساب های کاربری شبکه اجتماعی، فعالیت های مشکوکی که سیستم های رایانشی یا سرورها، شبکه ها و سیستم های مرتبط با بلاکچین و دارای هایی مجازی، سیستم ها و سرورهای مرتبط با ماشین یادگیری را تحت تاثیر قرار می دهند.

گزارش دهی چنین رویدادهایی به شدت یا تاثیر واقعی بر داده ها، شبکه ها یا سیستم ها ربطی ندارد و شرکت باید رویداد را به CERT-In گزارش دهد. به عنوان مثال تحت الزامات جدید شرکتی که متوجه می شود نسخه جعلی اپلیکیشن موبایل آن ساخته شده باید بدون در نظر گرفتن آنکه یک شرکت یا مشتری در نتیجه رویداد دچار خسارت شده آن را طی ۶ ساعت گزارش دهد.

شرکت ها هنگام گزارش دهی باید اطلاعات اولیه درباره رویداد سایبری را نیز فراهم کنند که شامل نوع رویداد، سیستم های تحت تاثیر و خلاصه ای از شرح ماوقع است.

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.