about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رگولاتور‌های آنتی تراست اتحادیه اروپا تصمیم دارند تیمی ۴۰ نفره تشکیل دهند و کارشناسان فناوری را استخدام کنند تا قوانین جدیدی را برای کنترل شرکت‌های بزرگ فناوری وضع کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ قوانین مذکور که «قانون بازار‌های دیجیتال» (DMA) نام دارند، فهرستی از باید‌ها و نباید‌ها برای گوگل، متا، آمازون، اپل، مایکروسافت و دیگر دروازه بانان دیجیتال تعیین می‌کنند که دسترسی به سایت‌ها و داده‌های آن‌ها را کنترل می‌کنند.

در ماه جولای اعلام شد کمیسیون اتحادیه اروپا مشغول بررسی‌هایی برای تعیین یک هیئت مدیره است تا شرکت‌های بزرگ فناوری را به پیروی از قانون جدید وادار کند.

این هیئت یک واحد متشکل از ۱۲ نفر به رهبری توماس کراملر است که سابقه‌ای طولانی در حوزه آنتی تراست دارد و تحقیقات ضد رقابت اپل و آمازون را رهبری می‌کند. البته مسئولیت یک گروه ضربتی ۹ نفره را نیز بر عهده دارد تا هیئت جدیدی را ایجاد کند.

رگولاتور رقابت اتحادیه اروپا تصمیم دارد ۱۹ متخصص دیگر و همچنین یک مدیر فناوری برای تمرکز روی داده‌ها برای هیئت مذکور به کار گیرد.

قبل از آن که واحد جدید در هفته آینده ایجاد شود، باید مجوز کمیسیونر‌های ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا را به دست آورد.

تازه ترین ها
قانون
1405/06/22 - 16:21- آسیا

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی اجرایی می‌شود

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی، هم‌زمان با تلاش‌ها برای حفاظت از فناوری تراشه، اجرایی می‌شود.

تصویب
1405/06/22 - 15:08- آسیا

تصویب بیانیه دهلی‌نو توسط کشورهای عضو بریکس

کشورهای عضو بریکس در هجدهمین اجلاس سران این گروه، بیانیه دهلی‌نو را تصویب کردند.

ارسال
1405/06/22 - 14:34- آمریکا

ارسال اخطاریه به یوتیوب توسط دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل

دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل با ارسال اخطاریه به یوتیوب، خواستار حذف ویدیوهای آواتار هوش مصنوعی شد.