about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

گروه اعزامی وزارت دفاع انگلستان در بزرگ‌ترین رزمایش سایبری غرب اروپا که در کشور استونی برگزار شد به مقام نخست دست‌یافت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دفاع انگلستان به‌تازگی اعلام کرد گروه واحد اطلاعات نظامی انگلیس در رزمایش جنگ سایبری که به‌عنوان "بزرگ‌ترین رزمایش سایبری در اروپای غربی" در مرکز سایبری CR14 در استونی برگزار شده است، رتبه اول را کسب کرده است.

این رزمایش که با عنوان دفاع سایبری مارول 2 (DCM2) توسط ارتش انگلستان سازمان‌دهی شده و 34 گروه از 11 کشور ازجمله انگلیس، هند، ایتالیا، غنا، ژاپن، ایالات‌متحده، اوکراین، کنیا و عمان شرکت کرده بودند، در 17 فوریه به پایان رسید.

وظایف خاصی که گروه‌ها باید انجام می‌دادند فاش نشده است، بااین‌حال وزارت دفاع انگلیس یک مسابقه هفت‌روزه را توصیف کرده است که در آن شرکت‌کنندگان به تهدیدات سایبری شبیه‌سازی‌شده رایج و پیچیده ازجمله حملات به شبکه‌ها، سیستم‌های کنترل صنعتی و سیستم‌های رباتیک بدون سرنشین پاسخ می داده‌اند.

به گفته وزارت دفاع انگلستان چالش‌ها در این رزمایش شبیه‌سازی برخی از تاکتیک‌هایی بوده که روسیه برای مختل کردن فضای سایبری اوکراین در روزهای اولیه تهاجم یک سال پیش به کار می‌برده است.

این رزمایش در مرکز سایبری CR14 در تالین - معادل دیجیتالی یک میدان تیراندازی نظامی سنتی - برگزار شده است. وزارت دفاع استونی زمانی که در سال 2019 افتتاح شد، این میدان را به‌عنوان سیستمی با قابلیت تقلید از عملکرد یک شبکه رایانه‌ای پیچیده و ایجاد فرصت برای تمرین عملیات‌های مختلف سایبری بدون به خطر انداختن شبکه‌های رایانه‌ای معمولی توصیف کرده بود.

از آن زمان، CR14 میزبان منظم تمرینات سالانه لاکد شیلدز (Locked Shields) شده است که توسط مرکز عالی دفاع سایبری همکاری ناتو (CCDCOE) مستقر در تالین سازمان‌دهی می‌شود. رزمایش مرکز عالی دفاع سایبری همکاری ناتو به اعضای ناتو محدود نمی‌شود و شرکت‌کنندگان شامل ژاپن و اوکراین بوده‌اند.

وزارت دفاع انگلستان توضیح می‌دهد که هر تیمی که در دفاع سایبری مارول 2 شرکت کرده است، بر اساس میزان اثربخشی و سرعت واکنش و سرعت شناسایی و تطبیق با تهدیدات جدید و حیاتی برای توسعه جنگنده‌های جنگی برای عصر دیجیتال مورد قضاوت قرار می‌گیرد.

گروه برنده از واحد 7 اطلاعات نظامی انگلستان بود که از راه دور از ایتالیا به رقابت پرداختند، درحالی‌که واحد 5 اطلاعات نظامی مستقر در تالین تا نزدیکی رتبه دوم رسید.

بن والاس، وزیر دفاع انگلستان می‌گوید:

این میدان نبرد مدرن با سرعت بی‌سابقه‌ای در حال پیشرفت است، بنابراین بسیار حیاتی است که کارکنان ما برای تطبیق سریع در این حوزه حیاتی آموزش ببینند و بتوانند تهدیدات سایبری را با قابلیت و سرعت تشخیص دهند.

ژنرال تام کوپنگر-سایمز، معاون فرمانده فرماندهی استراتژیک وزارت دفاع انگلستان گفت این قهرمانی نشان از استعدادهایی است که ما در وزارت دفاع خود داریم.

کوپنگر-سایمز در انتها می‌افزاید کارکنان نظامی که در این چالش شرکت می‌کنند، می‌توانند با افرادی از طیف وسیعی از ملت‌ها، پیشینه‌ها و تخصص‌های مختلف تمرین کنند و بیاموزند؛ افرادی که همه با هدف مشترکی متحد شده‌اند تا مهارت‌های خود را برای محافظت از مردم، رفاه و اصول خود ارتقا دهند.

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1405/06/26 - 15:45- هوش مصنوعي

ایجاد یک نهاد مستقل برای آزمایش مدل‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های پیشرو در هوش مصنوعی در مورد ایجاد یک نهاد مستقل برای آزمایش مدل‌های هوش مصنوعی بحث کردند.

طی
1405/06/26 - 15:04- آمریکا

طی حکم قاضی، گوگل باید قوانین فناوری تبلیغات را تسهیل کند

طی حکم قاضی آمریکایی، گوگل باید قوانین فناوری تبلیغات را تسهیل و یک ناظر ضد انحصار تعیین کند.

احداث
1405/06/26 - 14:22- آمریکا

احداث یک کارخانه نیمه‌رسانا توسط ژاپن و ایالات متحده

ژاپن و ایالات متحده در حال مذاکره برای احداث یک کارخانه نیمه‌رسانا هستند.