about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

قطعی اینترنت برای برگزاری کنکور 98

وزیر ارتباطات: قطعی اینترنت روزهای گذشته به دلیل جلوگیری از لو رفتن سوالات کنکور بوده است!

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «شهر سخت افزار»؛ حتماً شما دوستان نیز در جریان قطعی‌های مکرر طی ماه گذشته در شبکه اینترنت کشور قرار دارید. به تازگی محمد جواد آذری جهرمی در مصاحبه‌ای عجیب اعلام نموده دلیل این قطعی‌ها بحث امنیت کنکور سراسری کشور بوده است.

مسلماً بسیاری از شما دوستان عزیز طی روزهای گذشته در جریان قطعی‌های سراسری اینترنت و مشکلاتی که به سبب آن برای دستگاه‌های مختلف و کاربران ایجاد شده بود قرار دارید.

به گزارش ایران، محمد جواد آذری جهرمی اعلام نموده است که دلیل این قطعی‌ها امنیت سوالات کنکور بوده است:

روز کنکور در ۲۱۰ نقطه اختلال شبکه اینترنت داشتیم تا امنیت سوال‌های مطرح شده حفظ شود و چنین تصمیم گرفته شد که دسترسی به نت محدود شود.

همانطور که می‌دانید این قطعی‌ها به صورت عمومی و در طی چندین و چند روز صورت گرفته و شاید روز کنکور سراسری کشور در میانه‌های دوره قطعی گاه و بیگاه اینترنت کشور قرار داشته باشد.

با این حال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات معتقد است که محدودسازی دسترسی افرادی که قصد سوء داشتند مسئولین را وادار به ایجاد اختلال در 210 نقطه در کشور کرده است تا بتوان امنیت سوالات کنکور را افزایش داد.

البته در این میان وزیر ICT در ادامه عرایض خود در این موضوع اضافه کرده که شاید بهتر بود از راه‌های بهتری برای نیل به این هدف استفاده شود که متأسفانه ساده‌ترین راه و شاید قدیمی‌ترین آنها اتخاذ شده است.

به هر حال به نظر مسئولین کشور ساده‌ترین راه را برای افزایش امنیت سوالات کنکور در نظر گرفته‌اند که در نگاه کلی شاید کمترین ارتباط را با بحث امنیت سوالات کنکور داشته باشد. در این راستا پیش از این مسئولین مرتبط با بحث کنکور سراسری و سازمان سنجش و آموزش کشور اعلام کرده بودند برای سال جاری نیازی به نگرانی در این خصوص وجود ندارد و تمامی مقدمات انجام گرفته تا بتوان امنیت این آزمون را افزایش داده و مانع از هرگونه سوء استفاده شد.

به هر حال با کاهش محسوس کیفیت شبکه و ارائه خدمات اینترنت طی روزهای گذشته به نظر مسئولین به اهداف اصلی خود در حفظ امنیت سوالات رسیده‌اند و وضعیت اینترنت کشور به حالت عادی بازگشته است. شاید اگر از شبکه‌های محافظت شده امن و بررسی بیشتر افرادی که به این شبکه‌ها و سوالات دسترسی داشتند می‌شد راهکارهایی عاقلانه‌تر را به کار بست تا کسب و کار و زندگی عادی افرادی که ارتباطی به این موضوع ندارند کمتر دچار مشکل شود.

تازه ترین ها
تعطیلی
1405/07/17 - 18:39- اروپا

تعطیلی مرکز داده یاندکس روسیه در پی حملات پهپادی اوکراین

حملات پهپادی اوکراین منجر به تعطیلی مرکز داده یاندکس در مناطق ریازان و کالوگای روسیه شد.

فعالیت
1405/07/17 - 18:03- اروپا

فعالیت ماهواره‌ای روسیه نگرانی‌هایی را برای استارلینک ایجاد کرد

فرمانده بخش فضایی آلمان اعلام کرد که فعالیت ماهواره‌ای روسیه نگرانی‌هایی را برای استارلینک ایجاد کرده است.

سافت‌بانک
1405/07/17 - 16:33- هوش مصنوعي

سافت‌بانک به دنبال جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران حوزه خلیج‌فارس است

سافت‌بانک برای توسعه فعالیت‌های خود در حوزه هوش مصنوعی، به دنبال جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران حوزه خلیج‌فارس است.