about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققان نانو ربات هایی ابداع کرده اند که با اشعه فرابنفش تکه های دی ان ای را به هم جوش می دهند و تعداد بی نهایتی کپی از خود می سازند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از نیواطلس، محققان نانوربات های قابل برنامه ریزی در مقیاس نانو نمایش دادند که از چند شاخه دی ان ای ساخته شده اند و می توانند دیگر تکه های بریده شده دی ان ای را بگیرند و آنها را در طوری قرار دهند که با کمک اشعه فرابنفش با یکدیگر جوش بخورند ونانو ماشین های جدید ( از جمله کپی هایی از خودشان) ساخته شوند.

طبق نشریه نیوساینتیست ربات های مذکور فقط با ۴ شاخه دی ان ای ساخته می شوند و عرض آنها ۱۰۰ نانومتر است. بنابراین قطر هزار قطعه از آنها در کنار یکدیگر به اندازه یک تار موی انسان خواهد بود.

گروهی از محققان انستیتو نینگبو سیکسی مهندسی بیو مکانیک در دانشگاه نیویورک و آکادمی علوم چین معتقدند عملکرد این ربات ها فراتر از تلاش های قبلی است که فقط می توانستند اشکال دو بعدی را سرهم بندی کنند. ربات های جدید می توانند با کمک تا کردن و موقعیت‌یابی دقیق چند محوری به دسترسی به بعد سوم و درجات آزادی بیشتر دسترسی یابند.

این نانوربات ها به طور معمول به عنوان روش هایی برای تولید دارو، آنزیم ها و دیگر مواد شیمیایی داخل سلول های بدن به کار می روند. اما محققان به طور خاص این ویژگی را بیان کردند که که ماشین ها می توانند کل ساختار سه بعدی وقابلیت های آن را تکرار کنند.

البته ربات ها به طور کامل متکی به خود نیستند و از خارج با کمک دما و نور فرابنفش می توان آنها را برنامه ریزی کرداما آنها به نور فرابنفش نیاز دارند تا تکه های دی ان ای را بهم جوش دهند و سرهم بندی کنند.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.