about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

منابع مطلع می گویند آمازون در حال برنامه ریزی برای اخراج حدود 10000 کارمند در حوزه های مختلف از ابتدای این هفته است که بزرگترین میزان اخراج نیرو از این شرکت تا به امروز است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، این تعداد اخراج برابر با حدود 3 درصد از کل کارکنان شرکت آمازون است. البته با بررسی اولویت‌های کسب‌وکارهای شرکت آمازون، تعداد دقیق این رقم ممکن است متفاوت باشد.

این خرده‌فروشی آنلاین قصد دارد برخی مشاغل مربوط به فروش بلندگوهای آنلاین «الکسا» و نیز فروش دوربین‌های امنیتی خانگی دارای قابلیت کنترل صوتی را حذف کند و همچنین کارکنان بخش‌های منابع انسانی و خرده‌فروشی خود را نیز تعدیل کند. چارچوب زمانی آمازون برای اطلاع رسانی به کارکنان هنوز نامشخص است.

علت اصلی اخراج بی سابقه نیرو توسط آمازون، محیط نامطمئن اقتصاد کلان و احتمال رکود بی سابقه در ایالات متحده است که همه شرکت های حوزه فناوری با آن مواجه هستند.

موجی از اخراج‌ها در بخش فناوری آمریکا آغاز شده و در هفته گذشته، شرکت متا مالک فیس بوک اعلام کرد برای کاهش هزینه‌ها، بیش از 11000 شغل یا 13 درصد از نیروی کار خود را کاهش می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1405/06/26 - 15:45- هوش مصنوعي

ایجاد یک نهاد مستقل برای آزمایش مدل‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های پیشرو در هوش مصنوعی در مورد ایجاد یک نهاد مستقل برای آزمایش مدل‌های هوش مصنوعی بحث کردند.

طی
1405/06/26 - 15:04- آمریکا

طی حکم قاضی، گوگل باید قوانین فناوری تبلیغات را تسهیل کند

طی حکم قاضی آمریکایی، گوگل باید قوانین فناوری تبلیغات را تسهیل و یک ناظر ضد انحصار تعیین کند.

احداث
1405/06/26 - 14:22- آمریکا

احداث یک کارخانه نیمه‌رسانا توسط ژاپن و ایالات متحده

ژاپن و ایالات متحده در حال مذاکره برای احداث یک کارخانه نیمه‌رسانا هستند.