قربانیان حملات سایبری به آلمان چه کسانی هستند/بخش سوم
به گزارش کار گروه امنیت سایبربان؛ نکته حائز اهمیت اینجا است که در جریان این حمله سایبری چه اطلاعاتی سرقت شده است. طبق بررسی های صورت گرفته توسط کارشناسان امنیت سایبری، اطلاعات قدیمی و جدید تعداد زیادی از سیاستمداران لو رفته همچنین شماره تلفن و نشانی ایمیل افراد بیشماری منتشر شده است. افزون بر این مقدار زیادی اطلاعات شخصی مانند صورت حساب، گزارش سفر یا اسناد درون تشکیلاتی به اینترنت راه یافته است.
بسیاری از اطلاعات منتشر شده جنبه کاملا شخصی دارند، مانند شماره موبایل کارتهای شناسایی و مدارک مالی یا حتی نامههای دوستانه و مکاتبات خانوادگی که معلوم نیست با چه انگیزهای ربوده شدهاند. هنوز مشخص نیست که آیا در میان این اطلاعات انتشار یافته اطلاعات حساس سیاسی هم وجود دارد.
شماره فاکس، آدرس ایمیل و نامههای خصوصی آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان هم به اینترنت راه یافته است.
اطلاعات حساس روبرت هابک، رئیس حزب سبزها هم لورفته است. چت و گفتوگوی خصوصی او با اعضای خانوادهاش و همچنین عکسهای ایام تعطیلات او هم به صورت عمومی در اینترنت منتشر شده است.
با حجم بالای اسنادی که منتشر شده، بیتردید آسیب فراوانی به افراد وارد آمده است، اما به گفته مارتین فیتس، معاون سخنگوی دولت آلمان اطلاعات سیاسی حساسی فاش نشده است.
شگفتانگیز است که افشای حجم بالایی از دادهها و اطلاعات شخصی افراد تا پنجشنبه (سوم ژانویه) توجه کسی را جلب نکرده بود.هم اکنون فراکسیونهای سیاسی در پارلمان میکوشند با ارزیابی مدارک و اسناد لو رفته، سرنخی از عاملان این حمله سایبری به دست آورند.
تحقیقات در مورد این حمله سایبری هنوز ادامه دارد و قرار است این موضوع در "مرکز ملی دفاع سایبری"، که فعالیت ادارات امنیتی آلمان را در عرصه حملات سایبری هماهنگ میکند با همکاری نهادهای امنیتی بررسی شود.
در میان این نهادها ادارات امنیتی آلمان از جمله اداره کل امنیت اطلاعات آلمان، اداره کل حفاظت از قانون اساسی، اداره کل آگاهی آلمان و دیگر نهادهای امنیتی ایالتهای آلمان وجود دارند.
ماموران این نهادها در این باره تحقیقات میکنند که چه کسی یا گروهی حملات سایبری را هدایت کرده است.
وزارت کشور آلمان اعلام کرده است که جلوی انتشار اطلاعات گرفته میشود. حساب تویتری که این اطلاعات را منتشر کرده نیز مسدود شده است.