about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت اسرائیلی البیت، قراردادی 338 میلیون دلاری با سیستم رادیویی پیشرفته ارتش سوئیس امضا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «Elbit Systems»، شرکت دفاعی اسرائیلی مستقر در حیفا، قراردادی 338 میلیون دلاری برای تهیه راه‌حل‌های پیشرفته ارتباطی نیروهای مسلح سوئیس برنده شد.

این قرارداد از سوی وزارت دفاع فدرال، سازمان حفاظت مدنی و ورزش سوئیس به شرکت اسرائیلی اعطا شد. البیت یک راه‌حل شبکه تاکتیکی نرم‌افزار تعریف شده رادیویی (SDR) برای برنامه دیجیتالی‌سازی نیروهای مسلح ارتباطات از راه دور سوئیس ارائه می‌دهد.

قرارداد 6 ساله فوق، پس از بیش از 3 سال ارزیابی گسترده فنی و میدانی از سوی دفتر تدارکات دفاعی فدرال و نیروهای مسلح سوئیس اهدا شده است.

شرکت اسرائیلی البیت در یک بیانیه مطبوعاتی گفت که راه‌حل شبکه تلفن همراه دیجیتال ارائه شده بر اساس خانواده « E-LynXTM » معماری باز «SDR» است که امکان برقراری ارتباط سریع، قابل اعتماد و ایمن در سراسر نیروهای مسلح سوئیس را فراهم می‌کند.

به گفته هایم دلمار (Haim Delmar)، مدیر کل «C4I» و سایبر در سیستم‌های البیت اعلام کرد :

«سوئیس یک بازار راهبردی برای ما محسوب می‌شود و ما به تلاش خود برای پشتیبانی از نیروهای مسلح سوئیس و گسترش همکاری‌های خود با صنعت این کشور ادامه خواهیم داد. این اعطای قرارداد بر شناخت روزافزون راه‌حل SDR موبایل E-LynX از سوی نیروهای مسلح اروپا تأکید می‌کند که به عنوان یک عنصر مطلوب برای شبکه‌های تلفن همراه پیشرفته و دیجیتال‌سازی است.»

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1405/06/01 - 10:18- آسیا

همکاری پاکستان و مالزی در زمینه مبارزه با تروریسم و جرایم سایبری

پاکستان و مالزی بر سر افزایش همکاری در زمینه مبارزه با تروریسم، جرایم سایبری و مهاجرت به توافق رسیدند.

توسعه
1405/06/01 - 10:06- آسیا

توسعه خدمات دیجیتال و امنیت سایبری در فیجی

فیجی در نظر دارد خدمات دیجیتال و امنیت سایبری را با هدف تقویت تاب‌آوری و توسعه سامانه‌های سایبری ارتقا دهد.

سرقت
1405/06/01 - 10:00- جرم سایبری

سرقت اطلاعات مشتریان غول برق استرالیا

غول برق استرالیا اعلام کرد که اطلاعات حساب بانکی حدود ۶۰ مشتری در اثر نقض امنیتی به سرقت رفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.