about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت سیستم‌های البیت قراردادی به ارزش 170 میلیون دلار برای همکاری با ارتش سوئد در یک پروژه دیجیتال دریافت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems) قراردادی به ارزش تقریبی 170 میلیون دلار برای تبدیل شدن به شریک برنامه دیجیتالی‌سازی ارتش سوئد «LSS Mark» دریافت کرد. این قرارداد در یک دوره 10 ساله انجام خواهد شد.

سیستم‌های البیت این برنامه را رهبری می‌کند و سیستم‌های فرماندهی و کنترل را در پلتفرم‌های مختلف از پست‌های فرماندهی و وسایل نقلیه تا ادغام، نصب و نگهداری سیستم‌های پیاده‌شده را ارتقا می‌دهد و به این ترتیب، هر 2 از رشد ارتش سوئد و همچنین افزایش قابلیت‌ها پشتیبانی می‌کنند.

این کار در تأسیسات سیستم‌های البیت سوئد، افزایش ردپای محلی، استخدام ده‌ها مهندس سیستم، تکنسین و مهندسان پشتیبانی میدانی در چند سال آینده انجام می‌شود و تعهد سیستم‌های البیت برای رشد و گسترش دانش و قابلیت‌های محلی سیستم‌های البیت در سوئد را افزایش می‌دهد. 

توبیاس ونبرگ (Tobias Wennberg)، مدیر کل سیستم‌های البیت در سوئد گفت :

«انتخاب شدن به عنوان شریک برنامه دیجیتالی‌سازی ارتش سوئد یک دستاورد مهم برای سیستم‌های البیت است و ما به این جایزه بسیار افتخار می‌کنیم. این همکاری به تقویت موقعیت ما به عنوان یک شریک اصلی فناوری نیروهای مسلح سوئد در سفر دیجیتالی آنها کمک می‌کند و ما مفتخریم که می‌توانیم به عنوان شریک، نیروهای مسلح سوئد و سایر شرکای صنعتی را در سال‌های بعد حمایت کنیم.»

هایم دِلمار (Haim Delmar)، مدیر کل سیستم‌های البیت در حوزه فرماندهی، کنترل، نظارت و سایبر اظهار داشت :

«تصمیم برای انتخاب مجدد سیستم‌های البیت مزیت‌های فنی و عملیاتی ارائه شده با راه‌حل‌های ما را تأیید می‌کند. این تصمیم نقطه عطف دیگری برای سیستم‌های البیت در سوئد است زیرا ما همچنان به حمایت از دیجیتالی کردن نیروهای مسلح سوئد ادامه می‌دهیم. ما متعهد به رشد و گسترش توانایی‌های داخلی خود در سوئد هستیم.»

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.