about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی با قراردادی به ارزش 1.3 میلیارد دلار در نَزدک قرار گرفت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی «HUB Cyber Security» اعلام کرد که با ادغام با یک شرکت چک سفید در معامله‌ای به ارزش نزدیک به 1.3 میلیارد دلار در ایالات متحده عرضه و به آخرین شرکت تبدیل شد که در بازارهای سرمایه ایالات متحده نفوذ می‌کند.

تقاضا برای محصولات امنیت سایبری طی 2 سال گذشته از زمان شروع همه‌گیری بیماری کووید-19 افزایش یافته و سازمان‌های جهانی را مجبور کرده تا سیستم‌های خود را با یک مدل دورکاری تطبیق دهند و ایمن کنند.

این امر باعث شد تا عوامل زیادی در این بخش سرمایه خود را از طریق فهرست‌های عمومی و جمع‌آوری سرمایه خصوصی افزایش دهند. شرکت «SentinelOne» در اولین نمایش خود در نیویورک در ماه ژوئن سال جاری به ارزش 11 میلیارد دلاری دست یافت، در حالی که «ZeroFox» در ماه دسامبر گذشته اعلام کرد که از طریق یک معامله چک سفید 1.4 میلیارد دلاری وارد بورس خواهد شد.

به گفته HUB، انتظار می‌رود معامله با شرکت «Mount Rainier Acquisition» حدود 176 میلیون دلار درآمد نقدی از اعتماد شرکت خرید با هدف ویژه (SPAC)، با این فرض که هیچ بازخریدی وجود ندارد، داشته باشد.

این شرکت ترکیبی همچنین حدود 50 میلیون دلار از یک سرمایه‌گذاری خصوصی در سهام عمومی، که به‌وسیله سرمایه‌گذاران نهادی اسرائیلی و آمریکایی و همچنین سهامداران فعلی لنگر انداخته، دریافت خواهد کرد.

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی در سال 2017 به‌وسیله اعضای سابق واحدهای اطلاعاتی نیروهای دفاعی اسرائیل تأسیس شد. این شرکت در بیش از 30 کشور جهان فعالیت می‌کند و خدمات امنیت سایبری و سخت‌افزار محاسباتی را به شرکت‌ها و دولت‌ها ارائه می‌دهد.

سهامداران فعلی HUB حدود 81 درصد از سهام شرکت ترکیبی را در اختیار خواهند داشت و ایال موشه (Eyal Moshe)، مؤسس و مدیر اجرایی HUB، تقریباً 7 درصد سهام را در اختیار خواهد داشت.

موشه و تیم مدیریت فعلی HUB به رهبری شرکت جدید ادامه خواهند داد.

شرکت ترکیبی «HUB Security» نامیده و در نزدک با نماد «HUBC» معامله می‌شود. انتظار می‌رود این معامله در 3 ماهه سوم سال جاری نهایی شود.

منبع:

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.