about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت قراردادی را برای تأمین تجهیزات محافظت از خود جنگ الکترونیک به یک کشور عضو ناتو منعقد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems) قراردادی برای تأمین تجهیزات جنگ الکترونیک (EW) محافظت از خود برای یک هواپیمای جنگنده که در حال عرضه به یکی از کشورهای عضو ناتو در اروپا است، منعقد کرد.

به عنوان بخشی از این قرارداد، سیستم‌های البیت هواپیما را به مجموعه جنگ الکترونیک حفاظت از خود از جمله گیرنده‌های هشدار رادار (RWR) و سیستم‌های توزیع متقابل (CMDS) مجهز می‌کند.

کارشناسان اعلام کردند که گیرنده‌های هشدار رادار عملیاتی و اثبات شده رزمی به سرعت طیف وسیعی از تهدیدات دشمن را حتی در یک محیط جنگ الکترونیک متراکم شناسایی و مکان‌یابی می‌کند و هشدارهای قابل اعتماد و به موقع به خدمه هواپیما و پاسخ خودکار یا دستی توسط سیستم‌های توزیع متقابل را ممکن می‌سازد.

اورِن ساباگ (Oren Sabag )، مدیر کل جنگ الکترونیک و اطلاعات، نظارت و شناسایی (ISTAR & EW) در سیستم‌های البیت گفت :

«ما خوشحالیم که به توانایی طولانی مدت خود در ارائه راه‌حل‌های پیشرفته جنگ الکترونیکی به مشتریان ادامه می‌دهیم. این قرارداد، که از قراردادهای قبلی پیروی می‌کند، نشان دهنده اعتماد مداوم به سیستم‌های ما است.»

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.