about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

قراردادهای سایبری جدید آذربایجان

آژانس‌های آذربایجان و ترکمنستان قرارداد سایبری امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نمایندگان امنیت اطلاعات آذربایجان و ترکمنستان یک یادداشت تفاهم (MOU) برای همکاری‌های آینده در زمینه مسائل امنیت سایبری امضا کردند.

براساس گزارش‌های محلی، این تفاهم‌نامه نتیجه نشست بین نمایندگان سرویس دولتی ویژه ارتباطات و امنیت اطلاعات آذربایجان (SSIS) و آژانس حمل و نقل و ارتباطات ترکمنستان است. جزئیات دقیق این توافق فاش نشده، اما این معامله در زمینه امنیت اطلاعات است.

کارشناسان معتقدند که این خبر به دنبال گزارش‌هایی مبنی بر حملات هدفمند به مشاغل آذربایجانی منتشر شد، در حالیکه رژیم صهیونیستی به مرکز امنیت سایبری آذربایجان در آموزش متخصصان سایبری آینده کمک کرده است.

در پایان ماه اکتبر امسال، سرویس دولتی ویژه ارتباطات و امنیت اطلاعات و بانک مرکزی جمهوری آذربایجان در مورد یک تفاهم‌نامه جداگانه برای تبادل اطلاعات در مورد امنیت اطلاعات و حوادث امنیت سایبری، به ویژه حملات هدفمند علیه بازارهای مالی و همچنین اتخاذ اقدامات پیشگیرانه به توافق رسیدند.

مشارکت‌های منطقه‌ای در حال افزایش است. اخبار این تفاهم‌نامه به دنبال اعلام یک سری همکاری‌ها و مشارکت‌های مشابه توسط امارات متحده عربی با هدف بهبود اشتراک‌گذاری تهدیدات و اطلاعاتی خود با سایر کشورها و فروشندگان منتشر شد.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.