قدم زدن در واقعیتی که مجازی است
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از Digitaltrends؛ شرکتها در حال آزمایش روشهایی برای ترکیب حس لامسه با تجارب واقعیت مجازی هستند و درحالیکه محصولاتی مانند دستکشهای شبیهسازی این حس، فناوری جالبی به شمار میرود، استارتآپ اسکاتلندی تسلاسوت (Teslasuit) تمام تماسهای بدن را از طریق فشار به سیستم عصبی در واقعیت مجازی شبیهسازی میکند تا مردم را در این محیط بهطور کامل غوطهور کنند.
مایکل چاک (Mikhalchuk) مدیر ارشد اجرایی تسلاسوت، گفت:
لباس ما با استفاده از سامانه بازخورد لمسی، کاربران خود را به دنیای داخل بازی میبرد. این فناوری تمام اعضای بدن را پوشش میدهد. در حال حاضر با داشتن 68 حسگر، در حال برنامهریزی برای افزایش این تعداد پس از رسیدن به سطح مصرفکننده هستیم. این فناوری حسهای متفاوتی از قبیل سکته مغزی و ضربههای سنگین را به کاربر خود القا میکند؛ اما تأثیر ضربه سخت برای جلوگیری از آسیبرسانی، به قدرت بدنی کاربر محدود میشود.
بهصورت تئوری، زمانی که به دیوارها برخورد داشته باشید آن را احساس میکنید. به گفته پژوهشگران:
فناوری یادشده به افراد توانایی لمس کردن و احساس کردن اشیا در دنیای مجازی را میدهد.
سامانه بازخورد لمسی همانند فیزیوتراپی با انتقال مستقیم نیروی برق به سیستم عصبی، دنیای واقعی را بهصورت ملموس القا میکند؛ بنابراین افراد میتوانند همهچیز را در محیط مجازی احساس کنند. بهاحتمالزیاد این لباس ممکن است در زمینه واقعیت مجازی مفید باشد؛ اما در همانطور که مایکل چاک فکر میکند در حال حاضر این بازار ، بهآرامی به پتانسیل خود نزدیک میشود.
مدیر ارشد اجرایی این فناوری افزود: هدست های کافی برای بازار مصرفکننده وجود ندارد. واقعیت مجازی دیگری نیاز به سخت افزار جانبی ندارد و تسلا سوت از همان ابتدا کاربر را غرق دنیای مجاز میکند. این فناوری از بازیهای چند نفره نیز پشتیبانی میکند، بنابراین کاربران سراسر جهان میتوانند با هم تعامل کنند.
تسلاسوت شروع به ارسال کیتهای توسعهدهنده برای طراحان بازی کرد و امیدوار است که نمونههای مصرفکننده در سال 2019 در دسترس باشد. بازخورد کامل لمسی یکی از ارتباطات گمشده در واقعیت مجازی به شمار میرود.