about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

قدرت جنگ سایبری را دستکم نگیرید

پاردو، رئیس پیشین موساد می‌گوید که اسرائیل تنها بازیگر فضای سایبری نیست و گروه‌های مقابل نیز در راستای منافع خود از فضای مجازی استفاده می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ تمیر پاردو، رئیس پیشین موساد که به ندرت در مجامع عمومی ظاهر می‌شود، با حضور در نشست روزنامه کالکالیست در تل آویو به سخنرانی پرداخت.

پاسخ او به این سؤال که «به نظر او، از سه مسئله ایران، اختلافات داخلی یا درگیری با فلسطینی‌ها، کدام یک تهدید جدی‌تری است» به دو مورد آخر اشاره کرد. او در سال 2016 و 2017 نیز همین دیدگاه را داشت. در سال 2016، او اعلام کرده بود که اسرائیل رو به جنگ داخلی پیش می‌رود و در سال 2017 اظهار داشته بود که شکست در حل‌وفصل تنش‌ها با فلسطینی‌ها کشور را در وضعیت وخیم‌تری قرار می‌دهد و این وضعیت از درگیری این رژیم با ایران نیز خطرناک‌تر است.

در واقع، رئیس پیشین موساد، اختلافات داخلی را بزرگ‌ترین تهدیدی می‌داند که اسرائیل را تهدید می‌کند و پاسخ او به پرسشی درباره دسته‌بندی تهدیدات، نشان می‌دهد که او ایران را تهدید شماره یک رژیم صهیونیستی نمی‌داند.
پاردو بیشتر وقت سخنرانی خود را به مسئله امنیت سایبری اختصاص داد و گفت که کشورها قدرت جنگ سایبری را دستکم گرفته‌اند.
او در پاسخ به این پرسش که «چرا اسرائیل با استفاده از توانمندی‌های سایبری خود به حزب‌الله ضربه نمی‌زند»، اظهار داشت که اسرائیل تنها بازیگر فضای سایبری نیست و گروه‌های نظامی لبنان نیز بلدند چگونه از وب در راستای منافع خود استفاده کنند.

وی جنگ سایبری را جنگی نرم و خاموش نامید که قادر است بیشتر از گروه‌های نظامی عملیات ویژه، صدمه وارد سازد. به گفته او، وضعیت امنیت سایبری، مطلوب نیست و کسب‌وکارها و کاربران در این حوزه آسیب‌پذیر هستند.
او با اشاره به تأثیر ضعف امنیت سایبری بر کسب‌وکارها اظهار داشت که یک هکر می‌تواند به طور بالقوه شرکتی را زیر و رو کرده و یک‌شبه به اندازه ده‌ها هزار شغل ضرر وارد کند.

وی در عین حال، نظام امنیت سایبری اسرائیل را منحصربه‌فرد اعلام کرد و خاطرنشان ساخت که سایر کشورهای بزرگ ممکن است به واسطه جمعیت و توان تربیت افراد بیشتر برای ورود به این حوزه، در موقعیت بهتری قرار داشته باشند.
گفتنی است که شین بت، همتای داخلی موساد، پیش از این افشا کرده بود که یک دهه پیش، فقط 4 درصد از کارکنان این سازمان در عرصه امنیت سایبری فعالیت می‌کردند اما امروزه تقریباً نیمی از سازمان درگیر این حوزه شده است.
برخی کارشناسان عقیده دارند که رژیم صهیونیستی، نگران جنگ شناختی ایجاد شده در فضای مجازی است و از تبدیل شدن شبکه‌های اجتماعی به یک سلاح سایبری، هراس دارد.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.