about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

پاکستان قانون جدیدی را معرفی کرد که کاربران رسانه‌های اجتماعی را که «اخبار جعلی» در ارتش و قوه قضاییه ارسال می‌کنند، هدف قرار می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ دولت پاکستان قانون جرایم سایبری جدیدی را معرفی کرده که براساس آن کاربران شبکه‌های اجتماعی با ارسال «اخبار جعلی» درباره ارتش، قوه قضائیه یا مقامات دولتی تا 5 سال زندان خواهند داشت.

منتقدان اعلام کردند که این قانون جدیدترین نمونه از محدودیت‌های خزنده بر آزادی بیان در این کشور است که در حال حاضر در ردیف خطرناک ترین قوانین جهان برای کارکنان رسانه قرار گرفته است.

به گفته یکی از مقامات دفتر ریاست جمهوری، این قانون به‌وسیله کابینه عمران خان (Imran Khan)، نخست وزیر تصویب و به سرعت به‌وسیله عارف علوی (Arif Alvi)، رئیس جمهور، به قانون تبدیل شد.

این قانون فوراً لازم الاجرا می‌شود، اما باید ظرف 90 روز برای تصویب به پارلمان ارائه شود، اگرچه انتظار می‌رود که دولت ائتلافی خان به راحتی آن را تصویب کند.

کارشناسان براین باورند که در سال‌های اخیر، فضای مخالفت در پاکستان با سرکوب شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی که می‌گویند فشار از بالا منجر به خودسانسوری گسترده شده، کاهش یافته است؛ مدت‌ها است که انتقاد از نهاد امنیتی به عنوان خط قرمز تلقی می‌شود و گروه‌های حقوق بشر معتقدند که قانون جدید نهادهای دولتی را در برابر نظارت بیشتر محافظت می‌کند.

کمیسیون حقوق بشر پاکستان که این قانون را «غیر دموکراتیک» خواند، گفت :

«این قانون به ناچار برای سرکوب مخالفان و منتقدان دولت و نهادهای دولتی استفاده خواهد شد. ».

این قانون قوانین موجود درباره انتشار اطلاعات آنلاین «غلط» را که به شهرت یا حریم خصوصی افراد آسیب می‌رساند، ممنوع می‌کند و دامنه را گسترش می‌دهد تا هر شرکت، انجمن یا نهاد و مؤسسه، سازمان، مرجع یا هر ارگان دیگری، که به‌وسیله دولت تأسیس شده، را در بر گیرد.

حداکثر مجازات نیز از 3 سال به 5 سال افزایش یافته و وثیقه به مظنونان تعلق نمی‌گیرد و متهم در زندان منتظر محاکمه خواهد بود. فاروق نسیم (Farogh Naseem)، وزیر دادگستری پاکستان توضیح داد :

«شایعه‌ها مبنی بر تهمت زدن به رسانه‌ها طبق این اقدام بی‌اساس است. شما در انتقاد آزاد هستید، اما مسئله این است که نباید اخبار جعلی وجود داشته باشد.»

اتحادیه فدرال روزنامه‌نگاران پاکستان متعهد شد که «اصلاحات سخت‌گیرانه» را در دادگاه به چالش بکشد، زیرا اعتقاد دارد که هدف از این تغییرات، کوچک کردن فضای آزادی مطبوعات و بیان است که در حال حاضر در این کشور به خطر افتاده است.

دولت‌ها در سرتاسر جهان با موضوع اطلاعات غلط منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی دست و پنجه نرم می‌کنند و برخی از به اصطلاح «اخبار جعلی» را بهانه‌ای برای رد گزارش‌های نامطلوب و تقویت تبلیغات استفاده کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
تأثیر
1403/10/24 - 09:03- جرم سایبری

تأثیر سرقت داده از شرکت اسکولاستیک بر 4.2 میلیون نفر

یک هکر به شبکه ناشر آموزشی مشهور آمریکایی، اسکولاستیک، نفوذ کرده و اطلاعات تماس و آدرس بیش از 4.2 میلیون مشتری را سرقت کرده است.

ایتالیا
1403/10/24 - 08:47- سایرفناوری ها

ایتالیا به دنبال استفاده از استارلینک برای ارتباطات محرمانه دولتی

نخست‌وزیر ایتالیا، جورجیا ملونی، اعلام کرد که این کشور ممکن است از خدمات استارلینک برای ارتباطات ماهواره‌ای رمزنگاری‌شده جهت ارتباط نیروهای نظامی خود در سراسر جهان استفاده کند.

همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.