about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بسیاری از ما با تهیه یک ساندبار، بلندگوهای خود تلویزیون را برای همیشه خاموش می‌کنیم و بلا استفاده باقی می‌مانند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، بسیاری از ما با تهیه یک ساندبار، بلندگوهای خود تلویزیون را برای همیشه خاموش می‌کنیم و بلا استفاده باقی می‌مانند. خبر خوب اینکه با قابلیت Dolby Atmos FlexConnect تلویزیون‌های جدید می‌توانید از بلندگو TV در ترکیب با ساندبار یا بلندگوهای وایرلس استفاده کنید و نیاز نیست چیدمان وسایل منزل را به خاطر سیستم صوتی تغییر بدهید.

معرفی قابلیت جدید Dolby Atmos FlexConnect
صدای بلندگو تلویزیون‌ها غالباً تخت و ضعیف است، به همین دلیل وقتی ساندبار یا بلندگو وایرلس تهیه می‌شود، دیگر کمتر کسی از بلندگو خود تلویزیون استفاده می‌کند. جالب اینکه Dolby تصمیم گرفته با قابلیت جدید Dolby Atmos FlexConnect، بلندگو بلا استفاده تلویزیون‌ها را هم به کار بگیرید تا بخشی از سینمای خانگی شما شوند.

سال آینده TCL اولین برندی خواهد بود که تلویزیون‌هایی با قابلیت FlexConnect عرضه خواهد کرد. این فناوری پس از تحلیل صدای دریافتی از میکروفن‌های تلویزیون و لوازم صوتی وایرلس، صدا را به طور هوشمند میان آنها  توزیع می‌کند تا بتوان از بلندگوهای TV هم استفاده مفید داشت و بلا استفاده نمانند. البته امکان غیر فعال کردن این حالت وجود خواهد داشت.

دالبی می‌گوید هدف از این کار، حذف نیاز برای تغییر چیدمان لوازم منزل است تا به جای اینکه مصرف کننده مجبور به جابجایی آنها شود، صدای تلویزیون خود را با چیدمان وسایل و محل نشستن افراد تطبیق دهد. ظاهراً فناوری دالبی آتموس FlexConnect باعث می‌شود در اتاق‌هایی با فضای کم یا خیلی وسیع هم بتوان یک تجربه صوتی بهتر داشت.

قابلیت FlexConnect صدای تمامی وسایل صوتی بی سیم و بلندگوهای خود تلویزیون را به طور هوشمند ترکیب می‌کند تا کاربر تجربه‌ای بهتر از استفاده تکی از بلندگو تلویزیون یا بلندگوهای بی سیم داشته باشد.

TCL اولین سازنده‌ای است که تلویزیون‌هایی با فناوری Dolby Atmos FlexConnect عرضه می‌کند اما مطمئناً تنها برند نخواهد بود و این فناوری به تلویزیون‌های سازندگان دیگر هم می‌آید.

تازه ترین ها
تشدید
1405/05/28 - 13:03- آسیا

تشدید تدابیر حفاظت آنلاین برای پلتفرم‌های اصلی سنگاپور

سنگاپور تدابیر حفاظتی در برابر کلاهبرداری آنلاین را برای پلتفرم‌های اصلی تشدید کرد.

حمله
1405/05/28 - 12:51- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت بی‌ام‌و

هکرها مدعی حمله باج‌افزاری به شرکت بی‌ام‌‌و و افشای صدها سند موتورسیکلت شدند.

راه‌اندازی
1405/05/28 - 12:27- اروپا

راه‌اندازی سرویس جدید امنیت سایبری در بلژیک

شرکت مخابراتی اورنج بلژیک، یک سرویس امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی را برای محافظت از شرکت‌های کوچک و متوسط راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.