about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

. اکنون Google Translate می‌تواند صدای افراد را به‌صورت بلادرنگ ترجمه کرده و متن آن را نشان بدهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ قابلیت ترجمه زنده صدا به نسخه اندروید سیستم مترجم شرکت گوگل اضافه شد. Google Translate اکنون برای هشت زبان زنده دنیا از این ویژگی پشتیبانی می‌شود. این زبان‌ها شامل انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، هندی، پرتغالی، روسی، اسپانیایی و تایلندی است. قرار است در آینده و به‌مرورزمان، زبان‌های بیشتری به فهرست پشتیبانی اضافه شوند.

از طریق قابلیت لایو ترنسکریپشن، کاربر می‌تواند صدای فردی که به یکی از زبان‌های نام‌برده در بالا صحبت می‌کند را ضبط کرده و به‌صورت بلادرنگ متن ترجمه‌شده را روی نمایشگر مشاهده کند. بعد از دریافت آپدیت جدید گوگل ترنسلیت، یک‌ آیکون جدید در هوم اسکرین مشاهده می‌کنید. با لمس آن وارد بخش Transcribe خواهید شد. می‌توان برای بهبود تجربه رابط کاربری، اندازه متن را تغییر داد.

Paragraphs

بر اساس گفته‌های گوگل، برای دریافت بهترین نتیجه حین استفاده از قابلیت Transcribe گوگل ترنسلیت یک فرد باید در مکانی ساکت صحبت کند. هنوز درباره افزوده شدن قابلیت جدید به نسخه آی او اس اپلیکیشن Google Translate خبری در دسترس نیست.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.