about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

فیلترینگ هوشمند مبارزه با مصادیق غیراخلاقی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمدجواد آذری جهرمی با اشاره به بحث صیانت از فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی و اجرای طرح پالایش هوشمند در شبکه اجتماعی اینستاگرام، گفت: در ابتدای طرح بیش از ۵ درصد از محتوای عبوری از شبکه زیرساخت، مطالب مبتذل و مستهجن بود که با اجرای پالایش هوشمند در سال گذشته، ۹۵ میلیون مصداق غیراخلاقی در این شبکه شناسایی و مسدود شد. این در حالی است که درگذشته با تلاش‌های انجام‌شده تنها ۱.۲ میلیون مصداق شناسایی‌شده بود.

وی به تولید محتوای داخلی اشاره کرد و افزود: افزایش سهم تولید محتوای داخلی از ۱۰ درصد در ابتدای این دولت به بیش از ۴۰ درصد افزایش‌یافته که به این معنی است که ۴۰ درصد محتوای مورداستفاده کاربران اینترنت در ایران در داخل کشور تولید می‌شود.

ظرفیت ترانزیت اینترنت ایران در منطقه ۵.۵ برابر شد

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت بابیان اینکه در حال حاضر ۷۰ درصد واردات و صادرات اینترنت عراق، ۱۰۰ درصد ارتباطات آذربایجان و نخجوان و همچنین ۳۰ درصد بازار افغانستان از طریق ایران انجام می‌شود گفت: بعد از توافق برجام توانستیم ظرفیت ترانزیت بین‌الملل ایران را در منطقه ۵.۶ برابر کنیم؛ یعنی قبل از این در این حوزه ۱۰۰ گیگابایت بر ثانیه تبادل داشتیم که به ۵۶۰ گیگابایت بر ثانیه رسیده است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه باید در چند سال آینده به ظرفیت ۳۰ ترابیت ترانزیت منطقه برسیم، گفت: با این کار هم درآمد ارزی مناسبی برای کشور به دست می‌آید و هم به لحاظ ژئوپولتیک موقعیت ایران در منطقه، تثبیت می‌شود.

آذری جهرمی بابیان اینکه در حوزه گسترش ترانزیت بین‌الملل و رقابت با کشورهای منطقه، چالش‌های بسیاری داریم، تأکید کرد: در این زمینه نیاز به حمایت مجلس داریم تا بتوانیم درآمد ارزی مربوط به ترانزیت بین‌الملل را محقق کنیم.

ظرفیت ارتباطات بین استانی تا دهه فجر ۲.۵ برابر می‌شود

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره وجود ۱۰ میلیون مشترک اینترنت ADSL و بیش از ۳۰ میلیون مشترک اینترنت همراه گفت: همه این سرویس‌ها برای ارتباط بین استانی خود نیاز به خدمات باند پهن دارند که با افزایش ظرفیت پهنای باند این نیاز از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت تأمین‌شده است.

وی با اشاره به افزایش ظرفیت شبکه بین استانی از ۶۲۴ گیگابایت بر ثانیه به ۴ ترابیت در سال‌های اخیر، ادامه داد: هم‌اکنون شرکت‌های فعال در این حوزه دیگر نگران پهنای باند دریافتی نیستند، درحالی‌که در سال ۹۳ که هنوز در این بخش سرمایه‌گذاری انجام‌نشده بود یکی از گلوگاه‌های شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات پهن باند در کشور، شرکت زیرساخت بود.

آذری جهرمی خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم تا ۲۲ بهمن‌ماه سال جاری، ظرفیت شبکه بین استانی را از ۴ به ۱۰ ترابیت ارتقاء دهیم.

معاون وزیر ارتباطات از نصب و راه‌اندازی ۲۳ هزار کیلومتر فیبر نوری مطابق با برنامه پنجم توسعه در کشور خبر داد و افزود: از این مقدار ۱۵ هزار کیلومتر اجراشده و ۸ هزار کیلومتر آن نیز در حال اجراست.

تازه ترین ها
اهداف
1405/06/01 - 11:35- آمریکا

اهداف سرعت گیگابیتی اینترنت توسط کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا لغو شد

کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده، اهداف بلندمدت اینترنت پهن‌باند گیگابیتی دولت قبلی را رسماً لغو کرد.

طرح
1405/06/01 - 11:16- آسیا

طرح افزایش و تسریع عملکرد برای شرکت‌های کوچک و متوسط در دهلی

دهلی برنامه ظرفیت‌سازی طرح افزایش و تسریع عملکرد را برای شرکت‌های کوچک و متوسط راه‌اندازی کرد.

اندیشکده
1405/06/01 - 11:08- تروریسم سایبری

اندیشکده جعلی رژیم صهیونیستی، ابزار جدید روایت‌سازی در جنگ

رژیم صهیونیستی در تلاشی آشکار برای تأثیرگذاری بر چت‌بات‌های هوش مصنوعی، یک اندیشکده جعلی ایجاد کرد.