about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

فیس بوک با پرداخت 90 میلیون دلار برای حل و فصل یک دعوای حقوقی خصوصی که آن را متهم به ردیابی فعالیت های اینترنتی کاربران حتی پس از خروج از وب سایت این شبکه اجتماعی می کرد، موافقت کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از رویترز، یک توافق اولیه پیشنهادی دوشنبه شب در دادگاه منطقه ای ایالات متحده در سن خوزه، کالیفرنیا ثبت شد که هنوز نیاز به تایید قاضی دارد.

بر اساس این توافق فیس بوک باید غرامتی 90 میلیون دلاری پرداخت کرده و همچنین ملزم می شود داده هایی را که به طور نادرست  از کاربران جمع آوری کرده را حذف کند. کاربران فیس بوک را متهم کرده اند که با استفاده از افزونه‌های ذخیره سازی کوکی‌هایی که هنگام بازدید از وب‌سایت‌های خارجی اطلاعات «لایک زدن» فیس‌بوک را ردیابی می‌کنند، قوانین حریم خصوصی و شنود فدرال و ایالتی را نقض کرده است.

فیس‌بوک سپس تاریخچه وبگردی کاربران را در قالب نمایه‌هایی جمع‌آوری کرده و به تبلیغ‌کنندگان و آگهی دهندگان فروخت. این پرونده در ژوئن 2017 رد شده بود، اما در آوریل 2020 توسط یک دادگاه تجدید نظر فدرال احیا شد و اعلام شد کاربران می توانند ثابت کنند که فیس بوک، از این اقدامات به شکلی ناعادلانه سود برده و حریم خصوصی آنها را نقض کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.