about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

فیس‌بوک خود را پاک کنید!

برایان اکتون، یکی از بنیان‌گذاران واتس‌اپ، خطاب به کاربران اعلام کرده است که حساب کاربری خود را در فیس‌بوک حذف کنند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ اوایل سال گذشته میلادی بود که شبکه اجتماعی فیس‌بوک گرفتار یک رسوایی امنیتی و اطلاعاتی شد، به‌گونه‌ای که حریم خصوصی کاربرانش را با همکاری یک مؤسسه مشاوره و تحقیقاتی تحت عنوان کمبریج آنالتیکا افشا کرده و در اختیار آن گذاشته بود. همین امر موجب شد که سروصدای خیل عظیمی از کاربران و منتقدان را در فضای مجازی دربیاورد و بسیاری نیز به نشانه اعتراض، صفحه کاربری خود را در این شبکه اجتماعی برای همیشه ترک کرده و حذف کنند.

شرکت فیس‌بوک با در اختیار گرفتن و تصاحب شرکت واتس‌اپ در سال ۲۰۱۴، ۱۹ میلیارد دلار کسب کرد و از آن زمان تاکنون نیز با معرفی و افزودن قابلیت‌های جدید به‌دنبال جذب و حفظ طرفداران این پیام‌رسان محبوب بوده است. طبق آمارهای منتشر شده در ژانویه ۲۰۱۸، پیام‌رسان واتس‌اپ هم‌اکنون میزبان حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه است.

بر اساس گزارشی که در Daily Mail آمده است، حالا برایان اکتون، یکی از بنیان‌گذاران و مؤسسان واتس اپ، به تازگی عنوان کرده است که همه کاربران در سراسر جهان باید به منظور احترام و محافظت از حریم خصوصی خود، صفحه کاربری و اکانت‌های خود را در فیس‌بوک ببندند و برای همیشه آن را ترک بگویند.

این سخنان اکتون که جنجال‌های بسیاری را به راه انداخته است، بیشتر از این لحاظ که واتس اپ خود زیرمجموعه فیس‌بوک است و روزی به‌وسیله همین شرکت پروبال پیدا کرد، عجیب و دور از ذهن است و به عقیده بسیاری از تحلیلگران، اظهارات برایان اکتون مظهر واقعی نمک‌نشناسی است.

البته برخی دیگر از کارشناسان و تحلیلگران بر این باورند که واتس اپ همواره از نخستین روز تأسیس و آغاز به کار خود، تأکید فراوانی بر محافظت از حریم خصوصی کاربرانش داشته است و این بدان معناست که واتس اپ تنها به‌منظور جلوگیری از نقض حریم شخصی و افشای اطلاعات خصوصی و محرمانه آن‌ها از کاربران درخواست کرده که از فیس‌بوک برای همیشه خارج شده و حساب کاربری و اکانت خود را در این شبکه اجتماعی ببندند.

پس از انتشار خبر رسوایی فیس‌بوک و نقض حریم شخصی کاربرانش، افراد مشهور و شرکت‌های کوچک و بزرگ بسیاری اقدام به حذف صفحه کاربری خود در این شبکه اجتماعی کرده‌اند تا بدین ترتیب، اعتراض خود را نسبت به سهل‌انگاری فیس‌بوک نشان دهند.

بااینکه فیس‌بوک در تمامی روزنامه‌ها و شبکه‌های اجتماعی از تمامی کاربرانش در این خصوص عذرخواهی کرد و در بیانیه‌ای نیز احتمال هرگونه جاسوسی و افشای اطلاعات آن‌ها را رد کرد، اما همچنان خشم عموم مردم در سراسر جهان نسبت به این شبکه اجتماعی محبوب و پرطرفدار فروکش نکرده است.

تازه ترین ها
تدابیر
1405/07/11 - 17:57- هوش مصنوعي

تدابیر حفاظتی کالیفرنیا برای استفاده از هوش مصنوعی

کالیفرنیا قانون جدیدی را برای تنظیم استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های خودکار در محیط کار تصویب کرد.

شکایت
1405/07/11 - 17:17- آمریکا

شکایت بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز

بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز شکایت کرد.

برنامه
1405/07/11 - 16:22- آمریکا

برنامه کاری شورای امنیت سازمان ملل در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت

شورای امنیت سازمان ملل برنامه کاری موقت خود را در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت برای ماه اکتبر ۲۰۲۶ منتشر کرد.