about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

فیس‌بوک توزیع جمعیت جهان را مطالعه می‌کند

شرکت فیس‌بوک برای ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای،پروژه ای را آغاز کرده که توزیع و ساختار جمعیتی نقاط مختلف کره زمین را مورد مطالعه قرار می‌دهد.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ شرکت فیس‌بوک تاکنون موفق شده به کمک داده‌های ماهواره ای، شبکه‌های عصبی و آمار دولت‌های محلی تمام سازه‌های ساخت بشر را (که نشانه حضور جمعیت انسانی هستند) با دقت 5 متر در 23 کشور کمتر توسعه یافته مختلف شناسایی کند که این تعداد در حال افزایش است.

فناوری کمپانی مذکور در پروژه جدید، برای تشخیص نقاط پر جمعیت و بخش‌هایی که به اینترنت دسترسی ندارند مورد استفاده قرار گرفته و فیس‌بوک می خواهد با استفاده از این اطلاعات، شبکه جهانی پهپادها و ماهواره‌های فراهم کننده اینترنت خود را ساماندهی کرده و توسعه دهد.

لازم به ذکر است که در حال حاضر نیمی از 576 ماهواره آمریکایی در فضا کاربرد تجاری دارند و به لطف شرکت‌هایی مانند اسپیس اکس، بلو اوریجین و ویرجین گلکتیک، هزینه ارسال ماهواره به فضا کاهش چشمگیری داشته و فیس‌بوک امیدوار است بتواند با استفاده از این فرصت، اینترنت پرسرعت را در کشورهای فقیر و کمتر توسعه یافته گسترش دهد.

گفتنی است طبق پژوهش های فیس‌بوک، 99 درصد از جمعیت 23 کشور مورد مطالعه (شامل غنا، مالاوی، سری لانکا و...) به صورت میانگین 63 کیلومتر با شهرها فاصله دارند که نشان می‌دهد استفاده از فناوری‌هایی مانند پهپاد و ماهواره برای برقراری ارتباط اینترنتی معقول تر و به صرفه تر خواهد بود.

Paragraphs
اینترنت-ماهواره
اینترنت-ماهواره ای-فیس-بوک
تازه ترین ها
ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

تمرکز
1403/12/07 - 08:14- اقیانوسیه

تمرکز سازمان بنادر استرالیا بر مقابله با تهدیدات سایبری

سازمان بنادر استرالیا خواستار اقدام جدی برای مقابله با تهدیدات سایبری و حفاظت از زنجیره تأمین استرالیا شد.