about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

فیسبوک مجموعه ابزار هوش مصنوعی Map with AI خود را به طور کامل در اختیار بزرگ ترین پلتفرم نقشه سازی منبع باز دنیا یعنی OpenStreetMap گذاشت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ فیسبوک مجموعه ابزار هوش مصنوعی Map with AI خود را به طور کامل در اختیار بزرگ ترین پلتفرم نقشه سازی منبع باز دنیا یعنی OpenStreetMap گذاشت. از این پس نقشه سازی از مناطقی که دسترسی به آن ها مشکل است با این هوش مصنوعی آسان تر می شود.

فیسبوک علاوه بر Map with AI از ویرایشگر RapiD نیز رونمایی کرد. این ابزار از روی تصاویر ماهواره ای جاده ها را تشخیص داده و یکپارچگی داده ها را بررسی می کند. این ویرایشگر نسخه بهبود یافته ویرایشگر فعلی iD است و کاربران به کمک آن می توانند جاده ها را سریع تر شناسایی، اضافه و ویرایش کنند.

هوش مصنوعی این ویرایشگر با گرفتن تصاویر ماهواره ای از سرویس هایی مثل Maxar، جاده های شناخته نشده منطقه را پیش بینی کرده و با کشیدن یک خط مجنتا آنها را هایلایت می کند. سپس کاربر می تواند روی خطوط کلیک کرده و مشخصات هر کدام را تغییر دهد.

به منظور آموزش هوش مصنوعی برای تشخیص بهتر جاده ها، تیم فیسبوک روی تصاویر سایت Maxar جاده ها را ترسیم کردند. سپس شبکه عصبی ۳۴ لایه ای توسعه یافته توسط این شرکت، جاده ها را با دقت تقریبی ۴۳ سانتی متر مربع در هر پیکسل از تصاویر ماهواره ای تشخیص می دهد.

برای آزمایش این هوش مصنوعی و نحوه مدل سازی آن، فیسبوک و OSM نقشه ۴۸۰ هزار کیلومتر از مناطق تایلند را ساخته و سپس کارشناسان پیش بینی های انجام گرفته توسط هوش مصنوعی را تصحیح کردند.

«Drishtie Patel» مدیر بخش Maps & Location Infrastructure فیسبوک معتقد است می توان از این نقشه ها برای کاهش هزینه های اقتصادی و مدیریت بحران استفاده کرد:

    «نقشه سازی از بسیاری از مناطق دنیا به دلیل نبود اینترنت پر سرعت، برق و پیچیدگی های سیاسی و اقتصادی کار بسیار دشواری است. به کمک داده های این نقشه ها می توان برای واکنش سریع به بحران برنامه ریزی و به اقتصاد کشورها کمک کنیم.»

انجام این کار برای فیسبوک هدف‌گیری دو نشان با یک تیر است؛ چون از یک طرف کار انسان دوستانه خود را نمایش می دهد و از سوی دیگر از این پلتفرم در محصولات Facebook Marketplace و Facebook Local خود نیز استفاده می کند.

تازه ترین ها
همکاری
1405/06/31 - 11:34- اروپا

همکاری دفاعی جدید در حوزه هوش مصنوعی میان بریتانیا و ایالات متحده

اندی برنهام، نخست‌وزیر بریتانیا، از یک همکاری دفاعی جدید در حوزه هوش مصنوعی میان بریتانیا و ایالات متحده خبر خواهد داد.

نفوذ
1405/06/31 - 11:27- هوش مصنوعي

نفوذ جمینای به سامانه‌های سه شرکت

گوگل تأیید کرده است که مدل هوش مصنوعی جمینای در جریان یک آزمون امنیت سایبری در ماه مه، بدون مجوز به سامانه‌های رایانه‌ای متعلق به سه شرکت واقعی دسترسی پیدا کرده است.

رشد
1405/06/31 - 11:04- هوش مصنوعي

رشد امنیت هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی با داشتن نزدیک به ۱۰۰ شرکت، پس از ایالات متحده در صدر صنعت امنیت هوش مصنوعی قرار دارد.