about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

فیسبوک به جریمه هنگفت 500 هزار پوندی محکوم شد

در پی ناتوانی فیسبوک در مراقبت از حریم خصوصی کاربران و سوءاستفاده از آن‌ها، نهاد امنیتی «دفتر کمیسیون اطلاعات» انگلستان موسوم به ICO این شرکت را به پرداخت جریمه هنگفت 500 هزار پوندی محکوم کرد.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ غول شبکه‌های اجتماعی اطلاعات خصوصی چیزی قریب به 1 میلیون نفر از کاربران انگلیسی را جمع‌آوری کرده و در اختیار سایر سازمان‌ها قرار داده است. طبق مستندات ارائه شده توسط ICO، این اطلاعات که بین سال‌های 2007 تا 2014 گردآوری‌ شده، بدون آگاهی کاربران توسط فیسبوک در اختیار توسعه‌دهندگان شخص ثالث قرار می‌گرفته که نقض آشکار قانون به شمار می‌آید.

در پی اثبات این موضوع الیزابت دنهام، مأمور عالی‌رتبه اطلاعاتی انگلستان در مصاحبه با رسانه‌ها اعلام کرده که فیسبوک در حفظ و تأمین امنیت حریم خصوصی کاربرانش ناموفق بوده است. وی اذعان داشته که شرکت مذکور با این عظمت و سطح از تجربه، باید بهتر از همه نسبت به پیامدهای این سهل‌انگاری آگاه می‌بود و عملکرد بهتری در محافظت از دیتای کاربران از خود به نمایش می‌گذاشت.

گفتنی است صدور حکم جریمه در شرایطی انجام شده که گزارش ICO، سوء استفاده اطلاعاتی از دیتای کاربران فیسبوک برای تأثیر بر نتایج رفراندوم خروج انگلستان از اتحادیه اروپا را اثبات می‌کند.

بعد از ماجرای کمبریج آنالیتیکا، این دومین رسوایی بزرگ فیسبوک در سوء استفاده از حریم خصوصی کاربران به شمار می‌آید. بعد از فاش شدن این رسوایی‌ها، سهام شرکت فیسبوک طی ماه‌های گذشته با کاهش محسوسی مواجه بوده و گزارشات اخیر از ریزش کاربران این شبکه اجتماعی حکایت می‌کنند.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.