فنلاند قهرمان رقابتهای سایبری ناتو شد
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ تیمی از متخصصان دفاع سایبری از فنلاند اخیراً در یک رقابت بینالمللی که شامل 24 تیم شرکتکننده بود و حدود 5500 سیستم مجازی که در معرض بیش از 8 هزار حملات دیجیتالی قرار گرفتند، بهعنوان تیم نخست معرفی شد.
مرکز عالی دفاع سایبری ناتو موسوم به (CCDCE) در پیامی در 22 آوریل کارشناسان فنلاندی را برنده Locked Shields 2022 که بزرگترین رزمایش در نوع خود است معرفی کرد. تیم مشترک لیتوانی و لهستان دوم شد و تیم مشترک استونی و گرجستان هم در رده سوم قرار گرفت.
کری کانگور (Carry Kangur)، رئیس رزمایشهای سایبری در مرکز عالی دفاع سایبری ناتو، در بیانیهای گفت:
رقابت بسیار نزدیک بود و تیم برنده به دلیل دفاع مستحکم در برابر حملات شبکه و وب و برتری در گزارش دهی موقعیت، پیشی گرفت. بهطورکلی، اعضای این تیم در همه دستهها امتیاز بالاتر از میانگین را گرفتند و این یکی از اهداف مهم Locked Shields است.
وی ادامه داد:
موفقترین تیمها تیمهایی هستند که موفق به مقابله با همه چالشها در دستههای مختلف میشوند، زیرا کارشناسان و تکنسینها باید با همکاری یکدیگر بتوانند بهدرستی به تمام عناصر یک حمله سایبری در مقیاس بزرگ رسیدگی کنند.
رقابت Locked Shields امسال بهطور خاص بر وابستگیهای متقابل سیستمهای فناوری اطلاعات بینالملل متمرکز بود.
کانگور در ادامه افزود:
تمام 24 تیم شرکتکننده میتوانند خود را برنده بدانند، زیرا امیدواریم با یک تجربه آموزشی ارزشمند، پیشرفته و مرتبط که فقط Locked Shields میتواند ارائه دهد، به خانه برگردند.
رزمایش سایبری Locked Shields یک تمرین فنی است که در آن تیمهایی از کشورهای عضو ناتو و شرکا این کشورها در یک شبیهسازی مبتنی بر بازی با یکدیگر رقابت میکنند. در این رزمایش تیمهای آبی بهعنوان تیمهای ملی سایبری که برای دفاع از یک کشور خیالی در برابر تیمهای قرمزی که در تلاش برای انجام یک حمله سایبری گسترده مستقر شدهاند عمل میکنند.
مرکز عالی دفاع سایبری ناتو در ادامه پیام خود نوشت:
جوامع بیشتر به دنیای مجازی وابسته شدهاند و این موضوع به میزان زیادی سطح حمله را برای هکرها افزایش داده است و نیاز به همکاری مؤثر بین نهادهای عمومی و خصوصی برای اطمینان از محافظت از سیستمهایی که ما به آنها وابسته هستیم، دارد.
مرکز عالی دفاع سایبری ناتو یا همان (CCDCE) در تالین پایتخت استونی واقعشده و کارمندان و بودجه آن توسط آمریکا، انگلستان، فرانسه، آلمان، کره جنوبی و چند کشور دیگر تأمین میشود. این مرکز بهعنوان رسانهای در زمینه آموزش، همکاری و تحقیق و توسعه سایبری عمل میکند.