about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتظار می رود در سال آینده میلادی گوشی‌هایی روانه بازار شوند که به قابلیت تشخیص چهره برای رمزگشایی مجهز باشند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از دیجیتال ترندز، اپل با عرضه گوشی آیفون ایکس قابلیتی موسوم به فیس آی دی را در دسترس علاقمندان قرار داده که باز کردن قفل گوشی را با نگاه کردن مالک به آن ممکن می کند.

اما شرکت های سازنده گوشی های اندرویدی که دوست ندارند از اپل عقب بمانند درصدد ارائه خدمات مشابه هستند. تعدادی از شرکت های چینی مانند هواوی، اوپو و شیائومی در حال طراحی حسگرهای سه بعدی هستند که تولید نرم افزارهای اسکن چهره و رمزگشایی از گوشی از این طریق را ممکن می کند.

انتظار می رود با عرضه گوشی های مجهز به این فناوری، فروش گوشی های هوشمند جدید تولیدی این شرکت ها به میزان قابل توجهی افزایش یابد. البته افزایش دقت این فناوری برای جلوگیری از ضریب خطای بالا از اهمیت زیادی برخوردار است.

اپل مدعی است ضریب خطای این فناوری یک به ازای هر یک میلیون مورد است، اما این رقم در مورد حسگرهای اثرانگشت یک به ازای هر 50 هزار مورد است. هیچ یک از شرکت های سازنده گوشی های هوشمند اخبار و شایعات منتشر شده را رد یا تایید نکرده اند.

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.