about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

فناوری‌های پوشیدنی، هدف بزرگ حملات هکری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ ساعت‌های هوشمند، مچ‌بندهای تناسب اندام و یا ابزار پرداخت هوشمند، ابزارهایی هستند که اقبال عمومی نسبت به آن‌ها در میان مردم از رشد روزافزونی برخوردار است. به عنوان مثال کارشناسان مدعی هستند که میزان تراکنش‌های انجام‌شده توسط دست بندهای پرداخت هوشمند تا سال 2020 حداقل به میزان 500 میلیارد دلار در سال خواهد رسید. از این روز این موضوع، اجتناب ناپذیر به نظر می‌رسد که ابزار مذکور به هدف بزرگی برای انجام حملات سایبری توسط هکرها تبدیل شود. این موضوع، بارها از جانب برخی از شرکت‌های امنیتی، نظیر کسپرسکی نیز بر آن تأکید شده است.
کارشناسان فناوری معتقدند تبادل اطلاعات بین ابزارهای مختلف که امروزه به اینترنت اشیاء شناخته می‌شود، در آینده تغییرات گسترده‌ای در مشاغل و صنعت ایجاد خواهد کرد. طبق پیش‌بینی‌ها، فناوری‌های پوشیدنی سالانه رشدی برابر 35 درصد را تجربه خواهد کرد. با این وجود این هشدار نیز وجود دارد که ابزارهای پوشیدنی و اطلاعاتی که توسط آن‌ها تبادل می‌شود، هنوز محافظت نشده است و این موضوع زمانی جدی‌تر خواهد شد که از این ابزارها برای تبادلات مالی استفاده شود.
امروزه بسیاری از شرکت‌های فناوری و امنیتی اعلام می‌کنند که در حال تولید ابزارهای پوشیدنی امن هستند، اما اینکه چه مقدار این ادعا به واقعیت نزدیک باشد، سؤالی است که به مرور زمان و در آینده می‌توان به آن پاسخ داد.

 

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.