about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

فقط هکر ها بدون اجازه وارد شوند

آسیب پذیری در محصولات لنوو باعث شده تا هکر ها بتوانند سیستم تشخیص هویت تجهیزات لنوو را دور بزنند و نفوذ کنند.


به گزارش کار گروه امنیت سایبربان به نقل از هک‌رید؛ لپ تاپ های لنوو دارای آسیب پذیری بسیار مهمی هستند که موجب می‌شود هکرها بتوانند از حسگر های امنیتی اثر انگشت به آسانی عبور کنند.

این حفره امنیتی در سه سری از پرفروش ترین لپ تاپ های لنوو یافت شده است که شامل « Thinkpad، ThinkStation و Thinkcentre» می شوند.

نرم افزار مخصوص سیستم تشخیص اثر انگشت لپ تاپ « Fingerprint Manager Pro»  نام دارد، همچنین این آسیب پذیری در سیستم عامل های 8.7 و 8.1 موجود است. این قضیه موجب می شود هکر ها با استفاده از گواهینامه های ویژه ویندوز از سیستم های امنیتی عبور کرده و لپ تاپ را رمز گشایی نمایند.

مسئولان و مقامات کمپانی لنوو موفق شدند آسیب پذیری مذکور را شناسایی کنند. از این رو مشخص شد که اطلاعات موجود روی برنامه مدیریت اثر انگشت با الگوریتم  رمزنگاری ضعیفی ذخیره شده است که این الگوریتم به حدی آسان بوده که شرایط هک و نفوذ را فراهم می کند. همچنین این اطلاعات برای تمامی افراد حتی غیر از مدیر سیستم نیز قابل دست یابی است.

خوشبختانه این آسیب پذیری از راه دور در دسترس نمی باشد به عبارت دیگر درصورت نبود دسترسی فیزیکی به لپ تاپ امکان هک و نفوذ وجود ندارد.

در ادامه توجه شمارا به فهرستی از لپ تاپ های دارای این آسیب پذیری جلب می نمایم:

ThinkPad L560
ThinkPad P40 Yoga, P50s
ThinkPad T440, T440p, T440s, T450, T450s, T460, T540p, T550, T560
ThinkPad W540, W541, W550s
ThinkPad X1 Carbon (Type 20A7, 20A8), X1 Carbon (Type 20BS, 20BT)
ThinkPad X240, X240s, X250, X260
ThinkPad Yoga 14 (20FY), Yoga 460
ThinkCentre M73, M73z, M78, M79, M83, M93, M93p, M93z
ThinkStation E32, P300, P500, P700, P900

کارشناسان امنیتی هشدار دادند که برای کاهش احتمال نفوذ کاربران می بایست نسخه « 8.01.87» به بالای برنامه « Fingerprint Manager Pro» نصب کنند، زیرا از امنیت بالایی نسبت به نسخه های قدیمی دارد.
 

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.