about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وزیر فناوری دیجیتال اوکراین با انتشار توییتی از ایلان ماسک درخواست کرد تا با فعال شدن استارلینک در اوکراین قدمی برای این نیاز حیاتی بردارد

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ پس از 4 روز از تجاوز ارتش روسیه به کشور اوکراین، بلاخره وضعیت اینترنت این کشور با مشکل رو به رو شد و اکنون بسیاری از وبسایت‌هایی که اینترنت جهانی را تحت نظر می‌گیرند تایید کردند که وضعیت اینترنت در اوکراین بسیار وحشتناک است و تقریبا ارتباط اکثر مردم با اینترنت قطع شده است. در چنین شرایطی، وزیر فناوری دیجیتال اوکراین با انتشار توییتی از ایلان ماسک درخواست کرد تا با فعال شدن استارلینک در اوکراین قدمی برای این نیاز حیاتی بردارد و ایلان ماسک هم در جواب به این توییت اعلام کرد که سرویس استارلینک از هم اکنون در اوکراین فعال شده است.

جزئیات فعال شدن استارلینک در اوکراین
همانطور که در تصویر زیر می‌بینید، وزیر دیجیتال اوکراین با انتشار توییتی با این مضمون که “حالا که به فضا موشک می‌فرستی و به فکر کلون کردن انسان در مریخ هستی، فکری هم به حال مردم اوکراین کن و سرویس استارلینک را فعال کن” درخواستی از ایلان ماسک کرد که او هم پس از گذشت چند دقیقه به آن پاسخ داد. به گفته‌ی ایلان ماسک هم اکنون علاوه بر فعال شدن سرویس استارلینک در اوکراین، تعداد ترمینال‌های بیشتری هم به آن سو خواهند رفت تا پوشش اینترنت در بهترین حالت خود قرار بگیرد.

از دیروز که روس‌ها از پیشروی در مواضع اوکراینی‌ها به مشکل برخوردند، اقدام به اعمال حملات توپخانه‌ای و راکتی سنگین علیه شهرهای اوکراین کرده‌اند که در پی آن بسیاری از زیرساخت‌های این کشور نابود شدند. اکنون به نظر می‌رسد که تکنولوژی و اینترنت ماهواره‌ای می‌تواند از آزمون بزرگی سربلند بیرون بی‌آید و با انجام این وظیفه‌ی خطیر، خود را برای اهداف آینده‌ی خود آماده کند. شرکت استارلینک بیش از 1500 ماهواره‌ی فعال در مدارهای اطراف زمین دارد.

حال بشنوید از پاسخ روس‌ها علیه اعمال تحریم‌های گوناگون بر علیه این کشور! آژانس فضایی روسیه در توییتی اعلام کرده که زین پس موشک فضایی سایوز را در اختیار اتحادیه اروپا و یا آمریکا قرار نخواهد داد! این سازمان همکاری خود را با شرکای اروپایی و مرکز اقدامات فضایی این قاره را به حالت تعلیق در خواهد آور که این موضوع شامل خدمه‌های پرتا و هر چیز دیگری خواهد بود. هم اکنون هم 100 نفر از کارمندان روسی در سازمان‌های فضایی اروپا در حال ترک محل کار خود و بازگشت به روسیه هستند.

اگر بخاطر داشته باشید، فضاپیمای گالیله که به سمت مشتری پرتاب شده بود و وظیفه‌ی تحت نظر گرفتن این سیاره را به عهده داشت، با فضاپیمای سایوز و همکاری روس‌ها به کار خود ادامه می‌دهد و همین موضوع نگرانی‌های زیادی برای ادامه‌ی ماموریت این فضاپیما ایجاد کرده است. سازمان فضایی روسیه اعلام کرده که ماموریت‌های قبلی به قوت خود ادامه‌ خواهند داد و تنها ماموریت‌های پیش رو شامل این عدم همکاری خواهند شد. برای مثال روسیه در نظر داشت تا با همکاری آمریکا برای ساخت یک فضاپیما برای رصد سیاره زهره آماده شود و اکنون این ماموریت نیز حذف شده است.

سازمان فضایی روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرده که تداوم مشارکت ایالات متحده» در مأموریت Venera-D روسیه را با توجه به تحریم هایی که این کشور علیه روسیه وضع کرده است، «نامناسب» می‌داند. این تحریم ها روابط بین روسیه و ناسا را ​​خراب می‌کند و به طور بالقوه منجر به سقوط ایستگاه فضایی بین المللی می‌شود.

تازه ترین ها
تعیین
1405/07/22 - 15:21- آمریکا

تعیین میزان حقوق مرتبط با مهارت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های وال‌استریت، پاداش‌ها و ترفیع‌های شغلی را به مهارت‌های هوش مصنوعی پیوند می‌دهند.

گفتگوی
1405/07/22 - 14:43- اروپا

گفتگوی پوتین با مقامات ارشد روسیه درباره امنیت سایبری

پوتین مقامات ارشد روسیه را برای گفتگو درباره امنیت سایبری گرد هم می‌آورد.

نگرانی
1405/07/22 - 14:11- اروپا

نگرانی آفکام از نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی

نهاد ناظر بر رسانه‌های بریتانیا (آفکام) اعلام کرد که نگران نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی و تروریستی است.