about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

فضای سایبری به‌طور فعال توسط تروریست‌های بین‌المللی و مجرمان سازمان‌یافته به کار گرفته می‌شود. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نایب‌رئیس شورای امنیت فدراسیون روسیه دمیتری مدودِف در نشست ایجاد مکانیسم‌های بین‌المللی برای مبارزه با جرائم سایبری و تضمین ثبات در حوزه اطلاعات اعلام کرد فضای سایبری به‌طور فعال توسط تروریست‌های بین‌المللی و مجرمان سازمان‌یافته استفاده می‌شود و شکل‌گیری گروه‌های هکری بین‌المللی نیز رو به افزایش است. علاوه‌براین، اعضای گروه‌ها در قاره‌های مختلف مستقر هستند که مشکلات جدی در رسیدگی به جرائم آن‌ها به وجود می‌آورد.

مدودف اظهار داشت:

علیرغم این گفته رایج که در محیط دیجیتال هیچ‌چیز از بین نمی‌رود، قابلیت‌های زیادی وجود دارد تا این ردپای دیجیتال را درهم کرد و به‌گونه‌ای درهم پیچید که بعداً پیدا کردن آن دشوار باشد.

به گفته نایب‌رئیس شورای امنیت فدراسیون روسیه، روسیه همواره از جامعه جهانی می‌خواهد تا تلاش‌های خود را برای مبارزه با جرائم سایبری با توجه به ماهیت فرامرزی آن به کارگیرد. مدودف معتقد است شناسایی و مقابله با جرائم سایبری پیچیده بوده و نیازمند ارتقاء سازوکارهای حقوقی بین‌الملل است. 

بنا به‌ اظهارات این مقام دولتی، در سال 2019، با حمایت سازمان ملل متحد و ابتکار عمل فدراسیون روسیه، یک کمیته میان دولتی ویژه از کارشناسان تشکیل شد که اقدام به تدوین کنوانسیون بین‌المللی مبارزه با استفاده از فناوری‌های اطلاعات و مخابرات برای مقاصد مجرمانه کرد. سال گذشته نیز روسیه پیش‌نویس این سند را ارائه کرد و تعدادی از کشورها از آن حمایت نمودند. 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/06/22 - 09:51- آمریکا

آموزش مقابله با تهدیدات سایبری در میشیگان

صاحبان کسب‌وکارهای محلی در شهر لنسینگ ایالت میشیگان در نشستی با محوریت امنیت سایبری و هوش مصنوعی گرد هم آمدند تا با روش‌های استفاده از فناوری‌های نوین برای مقابله با تهدیدات سایبری آشنا شوند.

هشدار
1405/06/22 - 09:44- هوش مصنوعي

هشدار مدیر آنتروپیک درباره شتاب توسعه هوش مصنوعی

داریو آمودی، بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت آنتروپیک، هشدار داده است که شرکت‌های توسعه‌دهنده مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی باید سرعت ارتقای قابلیت‌های این فناوری را کاهش دهند.

فراخوان
1405/06/22 - 08:41- آسیا

فراخوان هند برای دفاع دیجیتال متحد در بریکس

هند هشدار امنیت سایبری صادر کرد و خواستار دفاع دیجیتال متحد در کشورهای بریکس شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.