فعالیت گروههای هک مالزیایی علیه اسرائیل در شبکههای اجتماعی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ مرکز اطلاعات تروریسم و اطلاعات «Meir Amit» واقع در اراضی اشغالی (ITIC) در گزارشی نوشت که در درگیری ماه گذشته میان رژیم صهیونیستی و حماس، برخی گروههای ضد اسرائیلی مالزیایی یک کمپین گسترده در رسانههای اجتماعی و پلتفرمهای پیامرسان برای اسپم کردن محتوای طرفدار اسرائیل و تلاش برای تعلیق یا مسدود کردن حسابهای اسرائیلیها راهاندازی کردند.
هکرها، هزاران اسرائیلی از جمله چهرههای برجستهای مانند بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی و گال گادوت (Gal Gadot)، بازیگر هالیوودی اسرائیل را هدف قرار دادند.
طبق گزارش ماه ژوئیه سال جاری، این تلاشها بهوسیله شبکهای متشکل از سازمانهای ضد اسرائیلی مالزی با صدها هزار بازدید و دنبال کنندگان آنلاین، رهبری میشدند. گروههای هک با استفاده از 2 تاکتیک اصلی، آزار و اذیت حسابهای طرفدار اسرائیل و تلاش برای تعلیق و مسدود کردن آنها، دستورالعملهای دقیقی را درمورد اهداف، نحوه و استفاده از محتوا به دنبال کنندگانشان ارائه کردند.
مرکز اطلاعات تروریسم و اطلاعات Meir Amit اسرائیل مدعی شد :
«این حملات به توانایی بیان آزادانه هزاران اسرائیلی و طرفداران آنها، که میخواستند احساسات و دیدگاههای مشروع خود را در مورد وضعیت اسرائیل در طول عملیات بدون هیچ گونه خشونت و نژادپرستی به اشتراک بگذارند، آسیب وارد کرد؛ این حملات نشان دهنده (یک بار دیگر) فقدان مسئولیت واقعی پلتفرمهای رسانه اجتماعی در قبال عموم کاربران و نیاز فوری به اقدامات پیشگیرانه و جامع از طرف آنها، به منظور اطمینان از استفاده ایمن و مناسب است.»
یکی از گروههای مالزیایی مشخص شده در این گزارش، «Cinta Syria Malaysia (CSM)»، یک سازمان غیردولتی غیرانتفاعی مستقل با حدود 300 هزار دنبال کننده است که با وجود کمکهای بشردوستانه به سوریها، اخیراً در فعالیتهای طرفدار فلسطین فعال بوده است. CSM در حساب توییتر خود دستورالعملهای حمله به صفحات اسرائیلی را ارائه داده است.
در یک کانال جدید تلگرامی به نام «Team Suspend Twitter»، گروه هکری مالزیایی دیگری در حملهای هماهنگ تلاش کرد تا با به تعلیق درآوردن حسابهای طرفدار اسرائیل در توییتر، با چندین رمزعبور اشتباه به یک حساب هدف حمله کند و سپس گزارش داد که حساب هک شده است.
مرکز اطلاعات تروریسم و اطلاعات Meir Amit اسرائیل مدعی شد که هشتگهای طرفدار اسرائیل از جمله «#IsraelUnderFire» و «#IsraelUnderAttack» برای شناسایی اهداف استفاده شدهاند. یکی از هشتگهای اصلی بهکار رفته از سوی گروههای مالزیایی، «#IsraelKoyak» بود که از یک کلمه مالایی به معنای «تکه تکه شدن» نشأت میگیرد، اما درواقع یک توهین عامیانه است. طبق ادعای این اندیشکده اسرائیلی، در درگیریهای 11 روزه در غزه، بیش از 557 هزار بار فقط در توئیتر از این هشتگ نام برده شد که احتمالاً به بیش از 251 میلیون هم میرسد.
اندیشکده اسرائیلی ادعا کرد که احتمالاً از باتها یا خدمات پرداخت به ازای هر نظر نیز استفاده شده، اگرچه چنین نشانههایی مشاهده نشده است.
ماه گذشته، یک گروه هک مالزیایی که خود را «DragonForce Malaysia» مینامید، از طریق کانال تلگرامی خود اعلام کرد که سیستم شبکه استخدام دانشگاهی در سرزمینهای اشغالی را هک کرده و اطلاعات شخصی صدها هزار دانشجوی اسرائیلی را به سرقت برده است؛ به گفته کارشناسان، این اطلاعات شامل نام، شماره تلفن، آدرس پست الکترونیکی و آدرس خانه بودند که به صورت آنلاین نشت کردند و سپس از سوی دنبال کنندگان برای آزار و اذیت تلفنی اسرائیلیها در واتسآپ و تلاش برای مسدود کردن حسابهای آنها مورد استفاده قرار گرفتند.
در پایان گزارش مرکز اطلاعات تروریسم و اطلاعات Meir Amit اسرائیل آمده است :
«حملات گسترده و تهاجمی علیه حسابهای طرفدار اسرائیل طی عملیات در غزه نشان دهنده قدرت مسلمانان ضد اسرائیلی در وب است. یافتههای تحقیق نشان میدهند که یک شبکه بزرگ و قدرتمند از گروهها و سازمانهای ضد اسرائیلی در مالزی وجود دارد که باید بیشتر در مورد ارتباط آن با کمپین فعلی مشروعیتزدایی از اسرائیل، که به آن «DLG» نیز گفته میشود، تحقیقاتی صورت گیرد.»