فعالیت فرمانداران، بخشداران و اعضای ستاد انتخابات استان مرکزی در فضای مجازی رصد میشود
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، بهروز اکرمی عصر امروز در نشست ستاد انتخابات استان و فرمانداران با روسای هیئت های نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری و شورهای اسلامی با اشاره به مجریان انتخابات اظهار داشت: ما مجری انتخابات در طراز جمهوری اسلامی هستیم و برای جلب مشارکت حداکثری و ایجاد رقابت در کمال امنیت تلاش میکنیم تا این شرایط برای داوطلبان و رای دهندگان در استان مرکزی فراهم شود.
وی افزود: استان مرکزی در سال 98 در بخش های مختلف رتبه های نخست کشوری را از آن خود کرد و اول بودن چیز بدی نیست و برای کسب رتبه برتر در انتخابات پیش رو نیز باید تلاش کرد چرا که اول بودن به راحتی بدست نمی آید و در حالی که استان های دیگر هیئت های اجرایی خود را تشکیل نداده بودند استان مرکزی در زمان مقرر هیئت های اجرایی خود را تشکیل داد و حتی یک مورد از 30 معتمد معرفی شده رد نشدند و این نتایج نشات گرفته از همکاری هیئت های نظارت شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: اقدامات مجریان انتخابات نباید شائبه انگیز باشد چرا که ما هیچ گونه مسئولیت قانونی و شرعی نداریم که طرفدار یا علیه کسی باشیم بلکه وظیفه ما فعالیت بر اساس قانون است و در این مقطع نیز از انجام بعضی از کارهای مباح نیز باید خودداری کرد.
اکرمی با بیان اینکه به همه موضوعات پیرامون انتخابات باید حساس باشید، گفت: همه ما در فضای مجازی حضور داریم و در این فضا نیز باید از انجام هرگونه کار شائبه برانگیز دوری کرد و در این زمینه فعالیت فرمانداران و بخشداران و اعضای ستاد انتخابات بررسی میشود و موضعگیری سیاسی را قانون نمیپذیرد.
وی ادامه داد: مرزها باید مشخص شود زیرا ما فعال سیاسی نیستیم و نباید فعالیت حزبی، سیاسی یا جناحی داشته باشیم و تعامل مجریان انتخابات با هیئت های نظارت صادقانه است و در جهت سربلندی جمهوری اسلامی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی عنوان کرد: ما افتخار می کنیم که کارگزار جمهوری اسلامی هستیم و به همه فرمانداران و بخشداران تاکید موکد داریم که تعامل صادقانه و سازنده داشته باشند و طبق مر قانون عمل کنند.
اکرمی خاطرنشان کرد: در امر انتخابات نباید سلیقه ای و دقیقه نودی عمل کرد چرا که این کار در امر انتخابات به منزله یک سم مهلک است و کارهای انتخابات در نخستین فرصت باید انجام شود و فرمانداران از ظرفیت شورای تامین در راستای جلب کمک ها و برگزاری یک انتخابات سالم با مشارکت حداکثری استفاده کنند.
وی بیان کرد: امسال انتخابات کرونایی در پیش داریم و فرمانداران چهار سناریو برای وضعیت قرمز، نارنجی، زرد و آبی باید داشته باشند و در راستای کمبود نیروی انسانی اعضای شعبه ها از توان دانشجویی استفاده می کنیم و از هم اکنون باید مشخص شود که حتما حضور پیدا می کنند و در این اوضاع شیوع بیماری کرونا کمیته پشتیبانی و کمیته it اهمیت دارد و فرمانداران و بخشداران باید از هم اکنون موضوعات این کمیته ها را پیگیری کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی عنوان کرد: در فضای مجازی هر گونه اظهار نظر و حتی لایک آن شائبه برانگیز است و این مطالب را شفاف و صریح تشریح می کنیم تا در صورت برخورد گله ای نباشد و همین لایک به نوعی اظهار نظر سیاسی است.
اکرمی با بیان اینکه نباید شوراهای روستاها بدون شورا باشند، ادامه داد: 40 روستایی که سال های قبل فاقد شورا بودند نباید امسال تکرار شود و شوراها در روستاهای واجد شرایط باید تشکیل شود.
وی با اشاره به اینکه عرصه انتخابات جای اجتهاد شخصی نیست، گفت: اگر مجریان انتخابات ابهامی داشتند باید با ستاد انتخابات مطرح کنند و از مواضع تهمت دوری کنید و امیدواریم با تلاش همه فرمانداران و بخشداران و هیئت اجرایی و نظارت و ستاد انتخابات شاهد یک خروجی خوب در درجه نخست مورد رضایت خداوند متعال و در درجه بعد مورد رضایت مردم و مایه سربلندی جمهوری اسلامی داشته باشیم.