فعالیت شرکتهای سنگاپوری در زمینه خطرات کلاهبرداری و سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ «FIS»، شرکت فناوری مالی در سنگاپور، در جدیدترین «نظرسنجی آمادگی» منتشر شده در هفته گذشته گفت که خواستههای جدید در زمینه مدیریت ریسک از بزرگترین چالشهای عملیاتی و فناوری کوتاه مدت شرکتهای بازار سرمایه (در حوزه خرید، فروش و بیمه) است.
در این نظرسنجی، 37 درصد از شرکتهای بازار سرمایه سنگاپور خواستههای جدیدی را در زمینه مدیریت ریسک و همچنین خطرات سایبری و کلاهبرداری را به عنوان بزرگترین چالشهای عملیاتی و فناوری در مواجهه با آنها شناسایی کردند.
در عین حال، حدود 53 درصد از پاسخ دهندگان، پیش از میانگین جهانی 37 درصد، سرمایهگذاری در راهحلهای فناوریهای قانونگذاری (regtech) را برای تقویت خطرات سایبری و دفاع در برابر کلاهبرداری را به عنوان یک مزیت رقابتی میدانند. برای شرکتهای بیمه در سنگاپور این رقم 80 درصد بود.
«افزایش تقاضا»
از آنجا که دورکاری به شکل یک امر عادی درآمده است، FIS به افزایش تقاضا برای ابزارهای نظارتی و فناوریهای قانونگذاری در سراسر عملیاتها اشاره کرد.
بیشترین تمرکز برای سرمایهگذاریهای نظارتی و انطباق در بین شرکتها، مدیریت ریسک (70 درصد) و پس از آن امنیت سایبری (67 درصد) بود. حدود 45 درصد از شرکتهای سنگاپوری، بیش از 37 درصد میانگین جهانی، معتقدند که در 12 ماه آینده برای حفظ یا بهبود رقابت، در راهحلهای هوش مصنوعی سرمایهگذاری خواهند کرد.
آشیش رای (Ashish Rai)، مدیرکل گروه بازارهای سرمایه آسیا-اقیانوسیه و خاورمیانه در FIS اظهار داشت :
«همانطور که مدیریت ریسک در مرحله مرکزی قرار دارد، شرکتهای بازار سرمایه سنگاپور به منظور پاسخگویی به تماس و افزایش سرمایهگذاریها در تواناییهای ریسک خود برای تقویت موقعیت خود به عنوان رهبران جهانی، سریع عمل میکنند.»