about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی اصفهان با اشاره به شبکه‌ای کار کردن کلاهبرداران فضای مجازی گفت: ممکن است کلاهبرداران در استان اصفهان باشند اما فردی در تهران صفحه مربوطه را مدیریت می‌کند به همین دلیل رسیدگی به جرایم کُندتر می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، سرهنگ مصطفی مرتضوی شامگاه چهارشنبه در جمع اصحاب رسانه در مورد کلاهبرداری صفحه‌های مجازی که در ازای دریافت هزینه، کالایی ارائه نمی‌دهند، اظهار داشت: متاسفانه ما در فضای مجازی به دلیل خلا در سیاست‌های کسب و کار چالش‌های زیادی داریم و موضوع اعتبارسنجی را برای کسب و کارهای اینترنتی نداریم.

وی با بیان اینکه مراجعی مانند صنایع و معادن بحث نماد الکترونیک را تعریف کردند، افزود: متاسفانه کلاهبردارانی هم نماد اعتماد دارند، بدون اینکه واگذارکننده نماد، تضمینی را در خصوص این مساله داشته باشد و هویت واقعی را برای کاربران اینترنتی فراهم کند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی اصفهان بیان کرد: این فضا در کنار پنهان‌سازی‌ها و اختفای هویت‌ها و یا چند هویتی، فضایی را برای کلاهبرداران فراهم کرده است. اینکه پروسه جرم‌یابی به طول می‌انجامد هم به همین موضوع برمی‌گردد. مخاطب کلاهبردار ما در فضای مجازی هویت و جغرافیایش مشخص نیست و ممکن است این جرم در اصفهان  و یا گوشه‌گوشه کشور اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: انتقال پروسه‌های حوزه قضایی استان به استان مقداری زمان‌بر است، اینکه بعضی از صفحه‌های کلاهبردار همچنان فعال است به دلیل شبکه‌ای کار کردن آن‌هاست به عنوان مثال یک فرد در اصفهان کلاهبرداری می‌کند و شریکی در استان تهران این صفحه را مدیریت می‌کند و این هم موضوعی است که به کلاهبرداران مهلت می‌دهد.

سرهنگ مرتضوی با توصیه‌هایی به شهروندان در خریدهای اینترنتی و فضای مجازی خاطرنشان کرد: می‌توان گفت فضای مجازی شبکه‌ای نامحدود است که کار را برای کاراگاهان پلیس فتا سخت می‌کند و شهروندان مراقب باشند و فضای مجازی و پیام رسان اینستاگرام، فضایی برای خرید و فروش ایمن نیست اگر قرار است خرید و فروشی صورت گیرد به درگاه معتبر اینترنتی اعتماد کنند و شهروندان در صورت مواجه شدن با کلاهبرداری به نزدیک‌ترین دادسرا مراجعه و از آنجا پرونده جرم خود را پیگیری کنند.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.