about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

فضانورد ایرانی به فضا می‌فرستیم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با همکاری سایر کشورها، فضانورد ایرانی به فضا می‌فرستیم و این نوع تفکر و نگاه به صنعت فضایی ایران، حسادت آمریکا را برمی‌انگیزد.

به گزارش کارگروه بین‌‎الملل سایبربان، به نقل از «مهر»؛ محمدجواد آذری جهرمی امروز در مراسم آغاز هفته جهانی فضا که در وزارت ارتباطات برگزار شد، با تأکید بر شعار «توسعه فناوری فضایی» که با رشد استارت‌آپ‌های فضایی در کشور محقق شد، اظهار داشت: امروزه شاهد صرفه‌جویی در پرداخت هزینه‌های سیل فروردین ماه با استفاده از دانش فضایی هستیم.

وی ادامه داد: باید با همکاری کشورهای دیگر، فضانورد ایرانی را به فضا بفرستیم. این نوع تفکر و نگاه صنعت فضایی، حسادت آمریکا را برمی‌انگیزد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه آمریکا در یک شب سه مجموعه فضایی از ایران که اقدامات صلح‌آمیز در فضا انجام می‌دادند را تحریم کرده است، گفت: قطعاً دانشمندان ایرانی پشت درِ تحریم‌های آمریکا نمی‌ایستند.

آذری جهرمی با تأکید بر اینکه اغلب کشورها در موضوع دانش صلح‌آمیز فضایی ایران تأکید دارند، افزود: با همکاری سایر کشورها، حتماً فضانورد ایرانی به فضا می‌فرستیم.

وی بیان کرد: در همین حال، تا سال ۱۴۰۰ ماهواره ایرانی عملیاتی با دقت تصویربرداری یک متر در مدار زمین قرار خواهیم داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه ۱۴۰۰ سال پیش یزید بن معاویه در شقاوت و سنگدلی، بدتر از ترامپ بود و پاک‌ترین و شریف‌ترین بشر روی کره زمین را مورد اذیت و آزار قرار داد، خطاب به ترامپ گفت: آقای ترامپ! ماهواره‌هایتان را فعال کنید که با دقت ظرف چند روز آینده مسیر نجف به کربلا را از طریق ماهواره‌ها به خوبی رصد کنیم.

آذری جهرمی خاطرنشان کرد: سرانجام تو برای یزید بن معاویه اتفاق افتاد و سرانجام محبان حسین‌ بن علی (ع) همان است که برای امام حسین (ع) پیش رفت.

 

تازه ترین ها
برگزاری
1405/07/07 - 18:48- آسیا

برگزاری رویداد مقابله با جرایم سایبری در قزاقستان

رویداد «KazHackStan» بیش از ۱۰۰ متخصص را برای بحث و تبادل نظر پیرامون جرایم سایبری و تهدیدات نوظهور گرد هم ‌می‌آورد.

خسارت
1405/07/07 - 18:38- اقیانوسیه

خسارت حملات سایبری به شرکت‌های استرالیایی تا سال ۲۰۳۰

شرکت‌های استرالیایی تا سال ۲۰۳۰ با زیان‌های سایبری سالانه ۳۷ میلیارد دلاری مواجه خواهند شد.

تأکید
1405/07/07 - 17:47- آسیا

تأکید شرکت‌های کوچک و متوسط عربستانی به امنیت سایبری و هوش مصنوعی

شرکت مسترکارت اعلام کرد که اولویت‌ شرکت‌های کوچک و متوسط عربستان، رشد، هوش مصنوعی و امنیت سایبری است.